Spelersvrouw.nl

Jamie Poland vriendin van Hobie Verhulst

Jamie Poland is de vriendin van Hobie Verhulst, een Nederlandse doelman die sinds juni 2020 uitkomt voor AZ. Daarvoor keepte hij onder meer in dienst van Go Ahead Eagles, FC Volendam en MVV uit Maastricht.

Inhoudsopgave

Jamie Poland vriendin Hobie Verhulst

Jamie Poland is geboren en getogen in Alkmaar. Niet heel gek dus dat ze Hobie Verhulst tegen het lijf liep, want hij doorliep de jeugdopleiding van AZ aldaar. De beauty heeft een bachelor in rechten behaald op de Hogeschool van Amsterdam, liep stage bij Schenkeveld Advocaten en was Scriptant Openbare Orde & Veiligheid bij de Gemeente Deventer toen Hobie bij de Eagles keepte. Tegenwoordig verdient Jamie haar centen als juridisch medewerker bij Zwart-Peters Familierechten.

Hobie Verhulst doelman van AZ

Hobie Verhulst doorliep zoals gezegd de jeugdopleiding van AZ. Een echte doorbraak kwam er echter nooit, en dus koos de Amsterdammer in 2014 eieren voor zijn geld door naar MVV te vertrekken. Via FC Volendam belandde de sluitpost in 2018 bij Go Ahead Eagles, en daar maakte hij pas ├ęcht indruk.

In juni 2020 volgde de ultieme beloning met een terugkeer bij het door hem zo geliefde AZ. “Dit voelt heerlijk”, erkende de destijds 29-jarige Verhulst bij de presentatie in het AFAS Stadion.

“Ik ben er erg blij mee. Ik trainde al een tijdje mee, maar ik hoefde er niet lang over na te denken om hier een contract te tekenen. Ik kom hier natuurlijk vandaan en dan is het bijzonder om terug te keren. Onlangs heb ik een huis in Alkmaar gekocht dat bijna af is en ik ben het afgelopen seizoen een paar keer naar de wedstrijden geweest. Erg leuk dat het rond is gekomen.” En dus keren Hobie Verhulst en zijn vriendin Jamie Poland terug naar Alkmaar!