Spelersvrouw.nl

Daphne Korthuis vriendin Mark Diemers

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 13 november 2019

Laatst Geüpdatet: 4 maart 2023

Daphne Korthuis is de vriendin van Mark Diemers, speler van voetbalclub Fc Emmen. De blondine is in maart 2020 bevallen van haar eerste kind. Lyo Noan Diemers is de naam. En in juli 2022 is dochter Nivén Liva Diemers geboren.

Inhoudsopgave

Daphne Korthuis vriendin Mark Diemers

Daphne Korthuis is geboren en getogen in Leeuwarden. Ze volgde de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening op Stenden en dook daarna de boeken in voor een bachelor in Maatschappelijk werk en Dienstverlening.

© Instagram

Mark Diemers en vriendin Daphne krijgen een kind

In het najaar van 2019 onthulden Mark Diemers en zijn vriendin Daphne Korthuis dat er een baby aan zit te komen. Een gender reveal-taart, die traditiegetrouw door de helft werd gesneden door de aanstaande ouders, maakte met zijn blauwe vulling bekend dat het een jongetje is.

Dat Daphne Korthuis in verwachting is, komt voor de fans van Fortuna Sittard ook gelijk goed uit. In oktober vertelde Mark Diemers namelijk in De Limburger: “Mijn vriendin is zwanger en wil graag in Nederland bevallen. Dus de kans is heel groot dat ik ook na de winter nog bij Fortuna speel.”

© Instagram

Mark Diemers oud-voetballer Fortuna Sittard

Mark Diemers komt net als vriendin Daphne uit Leeuwarden. Hij speelde dan ook in de jeugd van SC Cambuur, maar vertrok al snel naar FC Utrecht. Omdat een doorbraak in de Domstad er niet in zat, keerde de middenvelder in 2012 op huurbasis terug naar Cambuur, en drie jaar later liet hij Utrecht definitief achter zich: voor De Graafschap.

Met de club uit de Achterhoek degradeerde Diemers uit de Eredivisie, maar omdat Fortuna hem in 2018 oppikte speelt hij dit seizoen toch weer op het hoogste niveau. Voor de Limburgers is hij veruit de belangrijkste speler, dus de fans zullen verguld zijn dat hij en zijn zwangere vriendin Daphne Korthuis nog wel even in Sittard blijven hangen!