Spelersvrouw.nl

Sara Sálamo is de vriendin van Isco

Sara Sálamo is de vriendin van Isco

Sara Sálmano is de beeldschonen vriendin van Isco. Het stel is al sinds 2017 samen. Ook wonen ze samen in het prachtige Malaga, waar Isco in de zomer van 2022 een contract tekende. Zij is heel bekend in Spanje, ze is dagelijks te zien als tv-presentatrice, speelt in bekende films en werkt als model.

Francisco Román Alarcón Suárez, roepnaam Isco, is een Spaanse voetballer die is geboren op 21 april 1992. Hij speelt als aanvallende middenvelder en tekende op 7 augustus van het jaar 2022 een contract bij Sevilla dat hem overnam van Real Madrid.

Voor deze club speelde hij bijna 250 wedstrijden en wist hij 37 keer het net te vinden. Zijn carrière begon Isco bij PDM Benalmadena gevolgd door een overstap naar de jeugd van Atlético Benamiel. In 2006 werd hij opgepikt door Valencia, waar hij vervolgens nog 3 seizoenen in de jeugd speelde en vervolgens mocht doorstromen naar de B ploeg van deze club. 

Inhoudsopgave

De carrière van Isco

Nadat Isco enkele jaren in de jeugd van Valencia had gespeeld en ook de nodige wedstrijden voor Valencia Mestalla, het tweede elftal van deze club, mocht hij op 11 november dan eindelijk zijn debuut maken in het eerste elftal van Valencia.

Bij zijn debuut wist Isco maar liefst twee keer te scoren in de met 4-1 gewonnen wedstrijd tegen UD Logrones in de Copa del Rey. Zijn debuut in de competitie maakte hij enkele dagen later, waar hij 20 minuten mocht meespelen tegen Getafe. 

Het vertrek naar Getafe

Na maar 4 wedstrijden te hebben gespeeld voor Valencia, vertrok hij in juli 2011 naar Malaga dat zo’n 6 miljoen euro voor hem betaalde. Isco scoorde op 21 november 2011 zijn eerste doelpunt voor Malaga, in de wedstrijd tegen Santander. I

n het eerste seizoen bracht Isco niet direct wat ze van hem hadden verwacht. Hij speelde 32 wedstrijden, waarin Isco 4 keer wist te scoren. Het seizoen erna ging het een stuk beter. In de daaropvolgende wedstrijden speelde Isco totaal nog 37 keer in het shirt van Malaga, waarin hij nog 10 keer wist te scoren. 

Het vertrek naar Real Madrid

Zijn goede prestaties in het seizoen 2012 – 2013 bleef ook Real Madrid niet onopgemerkt. Hij werd voor 30 miljoen euro overgenomen en groeide later uit tot een absolute clubicoon bij deze club. Isco speelde maar liefst 246 keer in het shirt van de ‘Koninklijke’ waarin hij 37 keer wist te scoren. Na een periode van 9 seizoenen bij Real, was het tijd om afscheid te nemen en vertrok hij naar Sevilla, waar hij een meerjarig contract tekende in de zomer van 2022.

Hij speelt momenteel bij Sevilla met Enes Ünal, Juan Iglesias en Stefan Mitrović.

Sara Sálamo de vriendin van Isco

De vriendin van Isco is de beeldschone Spaanse actrice Sara Sálamo. Ze is niet alleen actrice, maar ook model. Isco en Sara Sálamo zijn inmiddels samen sinds november 2017. Sara Sálamo is geboren op 20 januari 1992. Isco heeft een zoontje uit een eerder huwelijk met Victoria Calderon. 

Sara Sálamo social media

Gezien de modellen carrière en natuurlijk ook haar grote rollen in bekende films, is Sara Sálamo natuurlijk ook op social media geen onbekende. Met haar bijna 900.000 volgers op Instagram is ze een ware hit! Niet alleen deelt ze verschillende foto’s en filmpjes van haar carrière, maar ook regelmatig van haar en Isco. Kortom, een echt sterren koppel dus!