Spelersvrouw.nl

Servando Carrasco de man van Alex Morgan

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 10 juni 2019

Laatst Geüpdatet: 3 maart 2023

Servando Carrasco is de man van Alex Morgan, spits van het nationale vrouwenelftal van de Verenidge Staten en de Franse club Olympique Lyon. Carrasco was al jaren de vriendin van Alex Morgan. Sinds een paar jaar is er ook een kleine in het spel. Op 9 mei 2020 is dochter Charlie Elena geboren.

Inhoudsopgave

Servando Carrasco man Alex Morgan

Servando Carrasco en Alex Morgan zijn eind 2014 getrouwd. De tortelduifjes kenden elkaar toen al jarenlang: ze maakten voor het eerst kennis tijdens hun schooltijd op de universiteit van Californië. Servando was toen vice-aanvoerder van het schoolvoetbalelftal, terwijl Alex al uitblonk als speelster bij de club California Golden Bears.

In het begin wisten Ser en Alex hun relatie nog goed verborgen te houden, maar in 2007 werd het dan toch bekend dat ze na een tijdje daten officieel een stelletje waren. In december 2013 deed Servando een huwelijksaanzoek. “We waren op Manhatten Beach in California naar een vuurwerkshow aan het kijken. Plots vroeg hij me om op te staan, en vroeg hij mij ten huwelijk.”

Op 9 mei is hun dochter geboren, Charlie Elena Carrasco is de naam en ze heeft het goed voor elkaar. Haar trotse ouders lijken goed voor haar te zorgen en ze gaat overal mee naartoe!

© Instagram

Servando Carrasco en Alex Morgan zijn getrouwd

Nadat Alex volmondig ‘ja’ zei, reden de met hun beach cruisers naar het huis van de beeldschone blondine om het met champagne te vieren, zo vertelde de Amerikaanse speelster eens in The Knot. Op 31 december 2014, op oudejaarsdag dus, bezegelden ze hun liefde met het huwelijk, op paardenranch Dos Pueblos in Santa Barbara (Californië). Er waren maar liefst 180 gasten, waaronder Team USA-ploeggenoten Sydney Leroux en Tobin Heath.

Servando Carrasco ook profvoetballer

Net als vriendin Alex Morgan is ook Servando Carrasco, die zijn eerste levensjaren doorbracht in het Mexicaanse Tijuana, tegenwoordig profvoetballer. Hij komt uit in de Major League Soccer, het hoogste niveau van Amerika, voor Sporting Kansas City. Die club pikte de middenvelder in 2015 op bij Houston Dynamo.

Ondertussen speelt Alex voor Olympique Lyon, waar ze naar verluidt ruim 375.000 euro per jaar opstrijkt. De twee zien elkaar dus lang niet iedere dag, maar getuige het grote aantal schattige foto’s op hun social media-kanalen verloopt de langeafstandsrelatie uitstekend. Een lief en uiterst getalenteerd koppel!