Spelersvrouw.nl

Pilar Rubio, de wonderschone vriendin van Sergio Ramos

Pilar Rubio vriendin van Sergio Ramos

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 juni 2016

Laatst Geüpdatet: 22 augustus 2022

Real Madrid-vedette Sergio Ramos heeft sinds september 2012 een relatie met de Spaanse televisiepresentatrice Pilar Rubio. Daarvoor was Ramos samen met voormalig Miss Spanje Elizabeth Reyes.

De stoere verdediger heeft inmiddels twee kinderen met zijn vriendin Pilar Rubio: Sergio en Marco. Pilar studeerde in het verleden Economie, maar maakte haar opleiding niet af. In plaats daarvan deed ze schaars gekleed modellenwerk. Ze is ook niet verlegen om helemaal zonder kleren te poseren, zoals in het blad Interviu. Ook deed ze enkele commercials. De brunette heeft niet alleen een droomlichaam, haar ogen en glimlach doen tevens iedere man smelten.

In Spanje kreeg ze echter vooral bekendheid als televisiepresentatrice. Dat zorgt er voor dat de mooie brunette een dankbaar onderwerp is voor de Spaanse media om over te schrijven. Zelfs de kinderfeestjes van hun zoons worden breed uitgemeten in de Spaanse pers. Dat is overigens ook te danken aan het nogal overdadig delen van foto’s uit hun persoonlijke leven door Sergio Ramos en Pilar Rubio. Daarmee laten ze ook een duidelijk signaal horen dat hun relatie niet wankelt, zoals in de media diverse malen werd gespeculeerd.

Vriendin Sergio Ramos als tv-presentatrice

In Spanje is Pilar Rubio zelfs zo bekend dat bij de laatste contractverlenging van Ramos bij Madrid niet de meeste aandacht van de schijnwerpers uitging naar de stoere mandekker, maar naar zijn goedlachse vriendin.

Rubio, die vijf jaar ouder is dan Ramos, werd in het verleden door mannenblad FHM uitgeroepen tot meest sexy vrouw in 2008 en 2009. Het wulpse model is erg bezig met mode en houdt zoals zoveel spelersvrouwen een blog bij over fashion en trends en natuurlijk foto’s van zichzelf deelt.

Eerder had Ramos een relatie met Elisabeth Reyes. Het supermodel werd in 2006 uitgeroepen tot Miss Spanje. Ze werkte bovendien mee aan verschillende televisieprogramma’s. Maar geen medelijden met Reyes, want de prachtige brunette heeft alweer een andere voetballer aan de haak geslagen, te weten verdediger Alexis (Ruano Delgado). Bekijk hieronder enkele fijne foto’s van Pilar Rubio.