Spelersvrouw.nl

Jamie de vriendin van Quincy Promes

Jamie vriendin Quincy Promes

Jamie is de vriendin van Quincy Promes. De Nederlandse voetballer heeft tot op heden nog niet heel veel verteld over zijn vriendin, maar toch blijkt hun relatie niet altijd over rozen te gaan. Zo kwam VI Oranje Blijft Thuis in 2018 met opmerkelijk nieuws rondom de voetballer. Hij zou zo’n ruzie hebben gehad met zijn vriendin, dat hij vervolgens is opgepakt op Ibiza.

Jamie vriendin Quincy Promes

Jamie is de vriendin van Quincy Promes. Sinds de twee samen zijn heeft zij hem altijd gesteund en ook in zijn keuze om te vertrekken naar Spartak Moskou. “Naar Rusland gaan is een grote stap met een gezinnetje”, vertelde de Nederlands international in 2015 al aan De Telegraaf. Toentertijd was Jamie nog 21 jaar oud en zijn dochters Alaney en Aaliyah slechts twee en één jaar oud. Inmiddels heeft het gezin drie kinderen.

“Voor mijn vriendin en kinderen ben ik in het centrum van Moskou gaan wonen. Dan hebben we de winkels dichtbij en is het leuker naar buitengaan. We wonen echt midden in de city”, vertelde hij toen al vol trots. In Rusland leek Quincy Promes dan ook echt een betere versie van zichzelf te laten zien, maar nu is hij toch weer slecht in het nieuws gekomen.

‘Quincy Promes slaat vriendin op Ibiza’

Quincy Promes zou zijn vriendin namelijk geslagen hebben. Johan Derksen maakte bij VI Oranje Blijft Thuis dat de Oranje international zou zijn opgepakt op Ibiza. Dat zou gebeurde zijn nadat hij een flinke ruzie kreeg met zijn vriendin en haar zelfs geslagen heeft. Ook de nodige omstanders hebben klappen gehad tijdens de woedebui van Promes.

Volgens Derksen was het een avondje stappen dat zo verschrikkelijk uit de hand liep. Ook Wesley Sneijder, tevens Oranje international, zou bij de ruzie aanwezig zijn geweest. Hij is echter niet betrokken geweest bij de ruzie. Of Derksen de waarheid sprak is nooit helemaal duidelijk geworden, want het werd al snel stil rondom de rel.

Promes terug naar Nederland voor Ajax

In de zomer van 2019 kon de vriendin van Promes de koffers weer inpakken. Na Moskou te hebben verruild voor Sevilla maakte Quincy Promes nu de overstap naar Ajax. Terug in Nederland kan Jamie dus weer een nieuw leven starten met haar gezin. Het is de derde verhuizing in korte tijd, het is de vraag hoelang de familie Promes in Nederland zal blijven. Quincy heeft wel een vijfjarig contract getekend, waardoor hij en zijn vriendin een duidelijke keuze lijken te hebben gemaakt.