Spelersvrouw.nl

Winonah de Jong, vrouw van Nigel de Jong

Winonah de Jong vrouw van Nigel de Jong

Vergeet de sieraden of lingerielijn van Yolanthe of Sylvie, er is maar één Nederlandse spelersvrouw die echt verstand heeft van mode: Winonah de Jong. De vrouw van Nigel de Jong wordt zelfs fashionista genoemd vanwege haar trendsettende modesmaak en haar vele berichten daarover op sociale media.

Wat dat betreft hebben we wel groot respect voor de vrouw van de AC Milan-middenvelder. Ze is niet alleen spelersvrouw en moeder van Isaura en Kyan, maar heeft ook een eigen imago opgebouwd met haar eigenzinnige smaak en gevoel voor stijl. Dat levert haar alleen al op Instagram ruim zestig duizend volgers op, plus ruim acht duizend op Twitter.

Haar blog StyledbyWinonah.com wordt eveneens goed bezocht. Winonah is bepaald ook niet schuw voor media-aandacht. Ze schoof al aan bij Koffietijd en liet zich interviewen door RTL Boulevard. Bovendien verzorgt ze rubrieken in tijdschriften, met name als het gaat om – daar issie weer – mode.

Winonah de Jong vrouw van Nigel de Jong

Zo vertelde ze op de site van Hunkemoller over haar voorkeur qua lingerie: ,,Mijn lingerie keuze heeft zeker te maken met mijn mood. Daarnaast ben ik erg kleurgevoelig. Tijdens het WK zal ik een oranje lingerie setje onder mijn knaloranje outfit dragen.” Dat ook Nigel de lingeriesmaak van zijn vrouw Winonah kan waarderen, werd duidelijk tijdens het WK 2014. Op een persconferentie antwoordde hij, op de vraag wat hij voor vaderdag had gekregen, dat zijn vrouw hem ‘s nachts een zeer aangenaam cadeau had gegeven..

De oorsprong van de relatie tussen Nigel de Jong en Winonah Leefland dateert al van jaren terug. In 2007 kregen ze hun eerste kindje, in 2009 volgde de tweede. Bovendien werd in 2011 bekend dat ze in het geniep getrouwd zijn. Winonah heeft naar eigen zeggen een moeilijke jeugd achter de rug. Als 7-jarige vertrok haar moeder naar Nederland en kwam ze bij verschillende gezinnen te wonen. Financieel had ze het niet breed, vertelde ze eens in een openhartig interview met Helden.