Kelly Loef vriendin van Lars Veldwijk

Kelly Loef, ex-vriendin van Lars Veldwijk

PEC Zwolle-spits Lars Veldwijk heeft enkele jaren een relatie met Kelly Loef gehad. Hun relatie is echter reeds ten einde. 

Hoe anders was het in de zomer van 2014, toen Veldwijk als topschutter van Excelsior de clubs voor het uitkiezen had. Niet zo verwonderlijk, na dertig treffers in een seizoen. Het werd een Engels avontuur, samen met vriendin Kelly. ,,Toen Nottingham kwam, waren ze zó concreet. Binnen een week was alles geregeld. Daar sprak veel vertrouwen uit”, keek de spits terug in Helden Magazine.

Het pakte anders uit. Veldwijk kwam niet aan spelen toe en wilde graag terug naar Nederland: ,,Voor mij was het ook heel prettig dat mijn vriendin er was. Als zij een week terugging naar Nederland, was ik erg eenzaam. Ik hecht veel waarde aan gezelligheid, dat heb ik daar wel gemist. Hier kan ik snel naar mijn familie. Dat maakt het leven wel een stuk makkelijker. De laatste twee maanden heb ik er met tegenzin gezeten. Toen zat ik ook niet meer bij de selectie en dan voel je je op sommige momenten eenzaam.”

Kelly Loef vriendin Lars Veldwijk

Dat Veldwijk en zijn rondborstige vriendin Kelly Loef zich regelmatig verveelden bleek wel op Instagram. De twee grossierden in selfies en andere kiekjes aan de overzijde van de plas. Uiteraard kon daarbij hun hondje Senna niet ontbreken. En omdat Lars Veldwijk en zijn vriendin toch alle tijd hadden, werd tijdens de sportief vruchteloze periode wel het zaadje gelegd voor hun baby. Die verwachten ze in het najaar van 2015.

Veldwijk en Loef delen een liefde voor een opvallend uiterlijk. De spits van PEC oogt als een rockster met zijn opgeschoren haar, hipsterbaard, armen vol tatoeages. Kelly is een typische voetbalvrouw met een knap koppie, modieuze kleding, grote zonnebrillen, duckfaces en een wulps lijf. Wat ze qua studie of werk doet is ons vooralsnog niet duidelijk geworden op haar sociale media. Maakt ook niet uit, want hieronder wat plaatjes van deze fraaie dame.


TAG