Spelersvrouw.nl

Kelly Loef, ex-vriendin van Lars Veldwijk

Kelly Loef vriendin van Lars Veldwijk

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 20 augustus 2015

Laatst Geüpdatet: 28 januari 2023

Kelly Loef is de ex-vriendin van oud PEC Zwolle-spits Lars Veldwijk. De twee hebben enkele jaren een relatie gehad en zij is de moeder van zijn zoontje Mason. Hun relatie is echter ten einde en hierna heeft Lars Veldwijk een relatie gehad met Monica Geuze, ook dit strandde. Tegenwoordig lijkt Lars wel weer te daten, maar met wie is de vraag.

Inhoudsopgave

Kelly Loef ex-vriendin Lars Veldwijk

Kelly Loef is de ex-vriendin van Lars Veldwijk. Hoe anders was het in de zomer van 2014, toen Veldwijk als topschutter van Excelsior de clubs voor het uitkiezen had. Niet zo verwonderlijk, na dertig treffers in een seizoen. Het werd een Engels avontuur, samen met vriendin Kelly. “Toen Nottingham kwam, waren ze zó concreet. Binnen een week was alles geregeld. Daar sprak veel vertrouwen uit”, keek de spits terug in Helden Magazine.

Het pakte anders uit. Veldwijk kwam niet aan spelen toe en wilde graag terug naar Nederland: “Voor mij was het ook heel prettig dat mijn vriendin er was. Als zij een week terugging naar Nederland, was ik erg eenzaam. Ik hecht veel waarde aan gezelligheid, dat heb ik daar wel gemist. Hier kan ik snel naar mijn familie. Dat maakt het leven wel een stuk makkelijker. De laatste twee maanden heb ik er met tegenzin gezeten. Toen zat ik ook niet meer bij de selectie en dan voel je je op sommige momenten eenzaam.”

Kelly Loef moeder Mason

Dat Veldwijk en zijn vriendin Kelly Loef zich regelmatig verveelden bleek wel op Instagram. De twee grossierden in selfies en andere kiekjes aan de overzijde van de plas. Uiteraard kon daarbij hun hondje Senna niet ontbreken. En omdat Lars Veldwijk en zijn vriendin toch alle tijd hadden, werd tijdens de sportief vruchteloze periode wel het zaadje gelegd voor hun baby. De twee werden op 3 september 2015 de trotse ouders van zoontje Mason.

Veldwijk en Loef delen een liefde voor een opvallend uiterlijk. De spits van PEC oogt als een rockster met zijn opgeschoren haar, hipsterbaard, armen vol tatoeages. Kelly is een typische voetbalvrouw met een knap koppie, modieuze kleding, grote zonnebrillen, duckfaces en een wulps lijf. Tegenwoordig is ze ook volop te vinden op YouTube. De relatie van Kelly en Lars kwam overigens ten einde vlak nadat hij een transfer maakte naar Kortrijk. Het duurde niet lang voordat Lars vervolgens zijn hart verloor aan Monica Geuze, met wie hij nu dochtertje Zara-Lizzy heeft. Ook is deze relatie helaas ten einde gekomen.

Kelly Loef is te volgen via Instagram.

1 comment