Spelersvrouw.nl

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van FC Utrecht

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van FC Utrecht

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 13 februari 2023

Laatst Geüpdatet: 13 februari 2023

FC Utrecht, doet het onder leiding van coach Michael Silberbauer prima in de Eredivisie. De club heeft voor het eerst in jaren een goede selectie. De voetbalclub uit Utrecht doet weer mee om Europees voetbal.

Om deze reden staan de voetballers van FC Utrecht steeds meer in de belangstelling. Veel mensen zijn benieuwd naar de vrouwen achter de voetballers. Ben je benieuwd naar de spelersvrouwen achter de voetballers van FC Utrecht? Lees dan dit artikel.

Anna Marzocco is de bloedmooie vriendin van Ruben Kluivert
© Instagram

Inhoudsopgave

Anna Marzocco is de bloedmooie vriendin van Ruben Kluivert

Anna Marzocco is de vriendin van Ruben Kluivert, één van de zonen van oud-profvoetballer Patrick Kluivert. Angela van Hulten, is de moeder van de FC Utrecht-verdediger. Ruben en Anna zijn al enkele jaren samen. Helaas, zien ze elkaar weinig. De vriendin van Ruben Kluivert woont namelijk in Londen, hier studeert ze. Tijdens de feestdagen is het stel gelukkig wel samen. In de vakanties zoeken ze elkaar regelmatig op. Ruben en Anna zijn smoorverliefd op elkaar. Ook Justin Kluivert heeft weer een nieuwe vriendin.

Mireille van Doorn, vriendin van Jens Toornstra

Jens Toornstra is al jaren samen met de knappe Mireille van Doorn. Het stel heeft op dit moment twee kinderen. Jens en Mireille wonen al enkele tijd in Utrecht. Ze hebben jaren in Rotterdam gewoond, omdat Jens bijna 8 jaar gevoetbald heeft bij Feyenoord. In het dagelijks leven zorgt de vriendin van Jens Toornstra voor de kinderen, ook is ze vaak te vinden in de ‘Galgenwaard’.

Can Bozdoğan is nog vrijgezel

Can Bozdoğan, wordt één seizoen gehuurd van Schalke 04. De aanvallende middenvelder is op dit moment nog vrijgezel. In de stad van de Domtoren is hij nog geen leuke vrouw tegengekomen. De Duits-Turkse voetballer lijkt zich volledig te focussen op zijn voetbalcarrière. 

Charelle Klaiber is de vrouw van Sean Klaiber
© Instagram

Charelle Klaiber is de vrouw van Sean Klaiber

Sean Klaiber, speelt al bijna zijn hele carrière bij FC Utrecht. De verdediger maakte korte uitstapjes naar Ajax en FC Dordrecht, op 29 augustus 2022 keerde hij terug bij zijn oude club, FC Utrecht. Charelle en Sean trouwde op 16 november 2017. Hiervoor waren ze al jaren samen.

Het gezin-Klaiber bestaat op dit moment uit 4. Het stel heeft namelijk twee zoons. Met het gezin gaan ze graag op vakantie. De Franse hoofdstad Parijs is één van hun favoriete vakantiebestemmingen.

Angeliki Pitsanopoulou is de vriendin van Vasilis Barkas
© Instagram

Angeliki Pitsanopoulou is de vriendin van Vasilis Barkas

Vasilis Barkas, is de huidige keeper van FC Utrecht. Hij is al jaren samen met zijn prachtige vriendin Angeliki Pitsanopoulou. Samen, delen ze regelmatig een foto op het Instagram-account van Vasilis. Twee jaar geleden werd hun eerste kind geboren; een jongetje. Angeliki en Vasilis lijken helemaal op hun plek te zitten in Utrecht. 

Demi Scholten is de knappe vriendin van Luuk Brouwers
© Instagram

Demi Scholten is de knappe vriendin van Luuk Brouwers

Demi Scholten is de bloedmooie vriendin van FC Utrecht-middenvelder Luuk Brouwers. Luuk Brouwers, kocht ondanks met de knappe blondine zijn eerste huis. De vriendin van Luuk Brouwers werkt bij Achmea aan verschillende HR-projecten.

Bij deze projecten is ze verantwoordelijk voor de communicatie. Daarnaast, volgt Demi Scholten een Master Managementwetenschappen aan de Universiteit Utrecht.

Carine van de Streek is de vrouw van Sander van de Streek

Sander van de Streek speels sinds 1 juli 2017 bij FC Utrecht. De aanvaller van FC Utrecht is getrouwd met de knappe Carine. Ze wonen samen met hun kinderen in Utrecht. Voordat Sander bij FC Utrecht speelde, speelde hij bij Cambuur.

Michelle Groenendal is de vriendin van Nick Viergever 
© Instagram

Michelle Groenendal is de vriendin van Nick Viergever 

Michelle Groenendal is de vriendin van Nick Viergever. Ze werden in 2016 voor het eerste samen gespot. De middenvelder die toen nog bij AZ speelde, ging samen met zijn huidige vriendin op vakantie. Michelle, is een dierenliefhebber, ze hebben twee honden. Ook heeft het stel samen 3 kinderen.

Tessa Meijlink is de vrouw van Mark van der Maarel

Mark van der Maarel, is momenteel 33 jaar oud en speelt bij FC Utrecht. De centrale verdediger speelde al méér dan 250 wedstrijden voor zijn huidige club. Mark, is een kind van de club, hij speelt als sinds 1 juli 2008 bij FC Utrecht. Hiervoor, speelde hij in de jeugd van Haarlem. Tessa Meijlink, is de vrouw van Mark van der Maarel. De vrouw van Mark van der Maarel werkt als Advocaat.

Sammy van der Hoorn is de vrouw van Mike van der Hoorn
© Instagram

Sammy van der Hoorn is de vrouw van Mike van der Hoorn

Sammy van der Hoorn is de vrouw van Mike van der Hoorn. Mike, speelt inmiddels als centrale verdediger bij FC Utrecht. Op 6 juni 2022 trouwde het stel op een prachtige locatie. Hun twee zoons waren aanwezig bij de bruiloft. Sammy en Mike wonen met hun twee kinderen sinds juli 2022 weer in Utrecht. Ze lijken dolgelukkig met elkaar te zijn.