Spelersvrouw.nl

Dit is de nieuwe vriendin van Justin Kluivert

Dit is de nieuwe vriendin van Justin Kluivert

Op het Instagram-account van Justin Kluivert zien we regelmatig foto’s van zijn prachtige vriendin. Een ding is duidelijk; Justin Kluivert heeft een nieuwe vriendin. Ondanks dat de vriendin van de oud-Ajacied meermaals te zien is op zijn social media kanalen, weten we niet precies hoe ze heet. Justin Kluivert, is de zoon van oud-profvoetballer Patrick Kluivert. 

Inhoudsopgave

Het leven van Justin Kluivert

Justin Kluivert is geboren op 5 mei 1999 in Zaandam. Patrick is zijn vader en Angela zijn moeder. Sinds jongs af aan voetbalt hij, net zoals zijn andere broer. Ruben Kluivert en Quincy Kluivert zijn de broers van Justin. Shane, is de bekende stiefbroer van de voetballer. Hij is erg succesvol op zijn YouTube-kanaal. Shane, heeft een andere moeder dan Justin. Rossana Lima is namelijk de moeder van Shane Kluivert. Zij trouwde in 2018 met de vader van Shane. 

De exen van Justin Kluivert

‘’De vrouwen staan voor voetballers in de rij’’, dat is zeker zo bij Justin. Zijn vader was al profvoetballer. De linksbuiten die eigendom is van AS Roma heeft er al meerdere relaties op zitten. Justin, had eerder een relatie met Jaimy Schepers en Aleksandra van Love Island. Hij had de langste relatie met Jaimy Schepers. Ze zijn alweer een tijdje uit elkaar, Justin heeft in ieder geval een nieuwe vlam gevonden.