Spelersvrouw.nl

Wauw! Dit is de vriendin van Gareth Bale

Wauw! dit is de vriendin van Gareth Bale

Emma Rhys-Jones, is de prachtige vriendin van Gareth Bale. Het stel is zelfs in 2016 getrouwd. Gareth Bale, mag Emma Rhys-Jones zelfs zijn ‘vrouw’ noemen. Bale, heeft samen met zijn vriendin 4 kinderen;  Nava Valentina Bale, Xander Frank Bale, Alex Charles Bale en Alba Violet Bale zijn hun kinderen.

Emma Rhys-Jones
© Instagram @garethbale11

Inhoudsopgave

Emma Rhys-Jones de bescheiden vrienden van Gareth Bale

Ondanks dat de meeste voetbalvrouwen zoals Mikky Kiemeney, Antonela Roccuzzo en Larissa Pereira maar wat graag in de belangstelling staan, geldt dit niet voor Emma Rhys-Jones. De vrouw van Gareth Bale blijft het liefst buiten de spotlights. Ze is namelijk niet actief op social media. Emma, heeft zelfs geen Facebook-, Instagram-  of TikTok-account. Emma Rhys-Jones, is de jeugdliefde van Gareth Bale. Als 13-jarige jongen had hij verkering met Emma. 

Emma Rhys-Jones de bescheiden vrienden van Gareth Bale
© Instagram @garethbale11

De kinderen van Gareth Bale en Emma Rhys-Jones

Gareth Bale heeft samen met zijn vrouw vier kinderen. Alba Violet Bale, werd als eerst geboren. De dochter van het stel is op dit moment 10 jaar oud. Nava Valentina Bale, werd als tweede geboren. Hun tweede kind is 6 jaar oud. In 2018 werd de eerste zoon van het stel geboren. Alex Charles Bale, is op dit moment 4 jaar oud. Xander Frank Bale, werd geboren op 7 juli 2021, hij is op dit moment 1 jaar oud. Het gezin-Bale woont in Los Angeles, omdat hij voetbalt bij Los Angeles FC.

De carrière van Bale
© Instagram @garethbale11

Zijn carrière 

De rechtsboven die voor Wales uitkomt, begon zijn carrière bij Southampton. Hier speelde Bale jarenlang in de jeugdopleiding. De aanvoerder van Wales speelde uiteindelijk 45 wedstrijden voor het 1e elftal. Op 1 juli maakte de man van Emma Rhys-Jones de overstap naar Tottenham Hotspur. Hier brak Bale definitief door.

Uiteindelijk, werd hij op 1 september 2013 verkocht voor 101 miljoen euro aan Real Madrid. Jaren speelde de rechtsbuiten samen met Cristiano Ronaldo. Op 26 mei 2018 maakte hij de beslissende goals in de Champions League finale tegen Liverpool. Uiteindelijk, won Real Madrid die wedstrijd met 3-1. Karim Benzema scoorde één goal voor Real, Bale maakte de andere twee. Sadio Mané, was de enige doelpuntenmaker voor Liverpool.

Foto’s © Instagram