Spelersvrouw.nl

Dit waren de vrouwen van Pelé

Dit waren de vrouwen van Péle (1)

Pelé, één van de beste voetballers aller tijden is op 29 december 2022 in een ziekenhuis in de Braziliaanse stad São Paulo overleden. Eén van de beste voetballers aller tijde leidde een turbulent liefdesleven. Hij is namelijk 3 keer getrouwd, en had affaires met verschillende bekende vrouwen. Pelé, won uiteindelijk 3 WK’s met zijn geboorteland; Brazilië.  In 1958, 1962 en 1970 won hij het WK.

Rosemeri dos Reis Cholbi was de eerste vrouw van Pelé
© https://www.sportsdave.com/

Inhoudsopgave

Rosemeri dos Reis Cholbi was de eerste vrouw van Pelé

Rosemeri dos Reis Cholbi, was d eerste vrouw van de Braziliaanse ster. Ze trouwde in 1966 met Pelé. Samen met de Braziliaanse voetbal kreeg ze drie kinderen; Jennifer Nascimento, Kelly Cristina Nascimento en Edson Cholbi Nascimento.

De laatstgenoemde is de enige zoon van het stel. Een opmerkelijk feitje; Edson Cholbi Nascimento – de zoon van Pelé – is veroordeeld tot een celstraf van 33 jaar. Hij zou zich bevinden in het criminele circuit. Op 24 december ging hij nog lang bij zijn vader in het ziekenhuis. De zoon van Pelé plaatste een foto op zijn Instagram-account.

Assíria Nascimento de tweede vrouw van Pelé
© https://dailynationpakistan.com/

Assíria Nascimento de tweede vrouw van Pelé

Assíria Nascimento en Pelé trouwde in 1994, en ging in 2008 uit elkaar. De ex-vrouw van de Braziliaanse voetballer was 20 jaar jonger. De tweede vrouw van de aanvaller is namelijk geboren op 1 februari 1960. Assíria, heeft samen met Pelé twee kinderen; Joshua Nascimento en Celeste Nascimento. De tweeling is geboren op 28 september 1996.

Marcia Aoki de weduwe van Pelé
© Instagram @pele

Marcia Aoki de weduwe van Pelé

Marcia Aoki is de derde vrouw van Pelé. Het stel kent elkaar al sinds de jaren 80. Verschillende bronnen meldde toen dat ze samen gezien waren tijdens een feest in New York. Marcia Aoki en Pelé hadden sinds 2010 een relatie. In juli 2016 is het stel officieel getrouwd. Nadat ze was afgestudeerd begon ze haar eigen bedrijven. De weduwe van de beste voetballer aller tijden is succesvol zakenvrouw. 

Lees ook: Dit zijn de vriendinnen van Neymar

Foto’s © Instagram @pele