Spelersvrouw.nl

Alles wat je moet weten over Cristiano Ronaldo

Alles wat je moet weten over Cristiano Ronaldo (1)

Cristiano Ronaldo, is één van de beste voetballers aller tijden. Daarnaast is de Portugees ook een mediapersoonlijkheid. Op Instagram was hij de eerste persoon die de magische grens van 500 miljoen volgers behaalde.

Op dit moment zit hij zonder club, tot 21 november speelde hij bij de Engelse club waar Cristiano jaren geleden definitief doorbrak. Omdat hij het niet kan vinden met Erik ten Hag, is zijn contract ontbonden.

De vrouwen zijn gek op Ronaldo, vandaar dat hij er een turbulent liefdesleven heeft gehad. Zo is de prachtige Irina Shayk de-vriendin van Cristiano Ronaldo. Vanaf 2010 tot en met 2015 had Ronaldo een relatie met het model. Op haar Instagram-account heeft ze meer dan 20 miljoen volgers.

Inhoudsopgave

Waar begon Cristiano Ronaldo zijn carrière? 

Ronaldo, speelde tot zijn 10e in de jeugdopleiding van amateurclub CF Andorinha in Portugal. Op 1 juli 1995 maakte de Portugees de overstap naar de jeugd van CD Nacional. Nadat hij ook bij deze club twee jaar speelde, maakte de centrumspits de overstap naar Sporting Clube de Portugal. Bij de topclub uit Portugal wist Ronaldo definitief door te breken. Voor het eerste elftal speelde de mediapersoonlijkheid 31 wedstrijden, hierin scoorde hij 5 doelpunten en gaf hij 6 assist. 

Op 12 augustus 2003 werd hij voor 19 miljoen euro verkocht aan Manchester United. Hier brak de Portugese aanvaller definitief door. Na 6 succesvolle bij de Engelse club maakte de ex-vriend van Irina Shayk de overstap naar ‘De Koninklijke’.

Hier speelde Ronaldo 9 seizoenen waarin hij meer dan 400 keer scoorde. Juventus en Manchester United volgde. Op dit moment is de sterspeler van Portugal zonder club. Hij besloot – samen met Manchester United – zijn contract te ontbinden.

Lees ook: Jessica Farber is de vriendin van Toni Kroos

Wie is de vrouw van Cristiano Ronaldo?

Georgina Rodríguez is de vrouw van Cristiano Ronaldo. Volgens verschillende bronnen is het stel in het geheim getrouwd in Marokko. Cristiano, kreeg in 2006 een relatie met de prachtige Georgina Rodríguez die momenteel als model werkt. Op haar Instagram-account heeft ze méér dan 42 miljoen volgers. Ook de vrouw van Cristiano Ronaldo is extreem populair op social media.

De vrouw van de Portugese aanvaller is te zien in de meest populair series.

Lees ook: Dit is de vrouw van Lionel Messi: Antonela Roccuzzo

Wie zijn de exen van Cristiano Ronaldo?

Irina Shayk, is de enige ex-vriendin van Ronaldo. Wel, had de oud-voetballer van Real Madrid affaires met Paris Hilton, Raffaella Fico en met Maria Sharapova. Cristiano, is niet de enige voetballer die affaires heeft gehad met verschillende bekende vrouwen. Oud-ploeggenoot Karim Benzema weet hier ook alles van. De Franse spits deelde met onder meer Rihanna en Zahia Dehar het bed. Dat is te lezen in ons eerder geschreven artikel.

Waar woont Cristiano Ronaldo?

Naar ons weten heeft Ronaldo op dit moment minimaal 5 huizen. Een moderne villa in Turijn, een luxe appartement in New York, een enorme villa in Madrid, een strandhuis in Marbella en één van de mooiste appartementen in de hoofdstad van Portugal; Lissabon. Zijn villa in Madrid kun je bewonderen in de video van Touzani.

Wie zijn de kinderen van Cristiano Ronaldo?

Cristiano Ronaldo heeft vijf kinderen. Twee kinderen kreeg hij samen met zijn huidige vriendin. Cristiano Ronaldo Jr. is het oudste kind van de grootmeester, hij is geboren op 17 juni 2010 in de Verenigde Staten. Zijn oudste zoon speelt op dit moment bij Manchester United. Bella Esmeralda en Alana Martina dos Santos Aveiro kreeg hij met zijn huidige vriendin.

Eva Maria Dos Santos en Mateo Ronaldo zijn de andere kinderen van de centrumspits.

Wat verdient Cristiano Ronaldo (1)

Wat verdient Cristiano Ronaldo?

Bij Manchester United verdiende Ronaldo alleen aan salaris zo’n 90.000 euro per dag. Dat is méér dan 30 miljoen euro per jaar. Uiteraard, komen er nog allerlei bonussen bij. Wat dacht je van de shirts die verkocht worden met zijn ‘naam’ erop en zijn eigen hotels. Ronaldo, verdient naar schatting zo’n 100 miljoen euro per jaar.

Wat is het vermogen van Cristiano Ronaldo?

Met een geschat vermogen van 1 miljard euro mag Ronaldo zichzelf miljardair noemen. Hij voetbalt al jaren bij de grootste clubs ter wereld. Alleen aan salaris heeft hij de afgelopen jaren al méér dan 500 miljoen ontvangen.

Hoeveel wedstrijden speelde Cristiano Ronaldo bij Real Madrid? 

Hij speelde in totaal 438 wedstrijden voor Real Madrid, hierin scoorde hij 450 doelpunten en gaf hij 131 assist. Absurde statistieken voor een aanvaller.

Heeft Cristiano Ronaldo huisdieren?

Cristiano Ronaldo heeft zeker een huisdier, het gaat namelijk om een kat. Deze heeft hij al sinds 2016. De kinderen van hem, zijn gek op dit huisdier.

Wat is de leeftijd van Georgina Rodriguez?

Georgina, de vrouw van Ronaldo is 29 jaar. Dat is negen jaar jonger dan haar man.

Hoeveel kinderen heeft Ronaldo?

In 2010 werd hij vader van de bekende Ronaldo JR. In 2017 werd hij opnieuw vader van een tweeling. In november 2017 kreeg hij zijn eerste kind met Georgina. In oktober ’21 werd Georgina opnieuw zwanger van een tweeling.

Wat is de Instagram van Georgina?

Georgina Rodriquez heeft zo’n 50 miljoen volgers op haar instagram: https://www.instagram.com/georginagio/

Wat is de afkomst van Georgina?

Georgina is opgegroeid in Spanje. het was op jonge leeftijd niet makkelijk voor haar. Haar moeder overleed in 2011. Op dat moment was Georgina 17 jaar oud.

Wanneer is Ronaldo jarig?

Ronaldo is op 5 februari jarig. Inmiddels is de Portugees 38 jaar.