Spelersvrouw.nl

Jessica Farber, de bescheiden vriendin van Toni Kroos

Jessica Farber vriendin van Toni Kroos

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 23 juni 2016

Laatst Geüpdatet: 19 juni 2023

Toni Kroos is nog altijd samen met zijn jeugdliefde Jessica Farber. In 2014 kregen ze hun eerste kindje: Leon. Op 12 juni 2015 trouwden ze.

Jessica Farber is niet te vergelijken met veel andere Duitse spelersvrouwen, zoals Anna Lewandowska (Robert Lewandowski) of Lisa Trebe Müller (Thomas Müller). In tegenstelling tot deze extraverte vrouwen die graag in de spotlight staan, kiest Jessica Farber bewust voor de luwte. Over haar leven is om die reden niet veel bekend.

Wat we wel weten is dat Jessica werkzaam is in de toerismebranche en bewust niets wil weten van het klassieke spelersvrouwen bestaan. Ook Toni Kroos heeft weinig zin om zijn privéleven te delen met de Duitse en Spaanse boulevardpers, tot grote frustratie van kranten die maar wat graag smeuïge verhalen schrijven over sterspelers. En als hij daarover al wat wil zeggen, doet hij dat op zijn eigen Facebook-pagina, zoals in maart 2016. Toen kondigde hij aan dat hij en zijn vrouw Jessica in de zomer van 2016 hun tweede kindje verwachten.

Vrouw van Toni Kroos: Jessica Farber

Kroos noemde Jessica Farber ,,zijn grote steun buiten het voetbal.” Ze hebben sinds 2008 een relatie. Ze trouwden in 2015 in het diepste geheim en maakten hun huwelijk pas achteraf bekend met een foto vanaf hun huwelijksreis. Hoewel Jessica Farber geen interviews geeft, verschijnt ze wel trouw op clubactiviteiten, zoals het Oktoberfest van FC Bayern of bij gala’s.

Het is niet geheel duidelijk of brunette Jessica sinds de overstap van haar man Toni Kroos naar Real Madrid nog steeds in de toerismebranche werkt. Toni Kroos heeft een jonger broertje: Felix Kroos. De blonde middenvelder, die naar verluidt tijdens zijn schooltijd niet erg bezig was met studeren maar toen al liever voetbalde, bezit onder meer een vakantiehuis op Mallorca. Kroos werd in 2014 gecomplimenteerd door de overleden Nederlandse voetballegende Johan Cruijff, die zei: ,,Toni Kroos doet alles goed. De snelheid van zijn passing is goed en hij ziet het spel. Hij is nagenoeg perfect.”