Spelersvrouw.nl

Vanessa B. de ex-vriendin van Nacer Chadli

Vanessa B ex-vriendin Nacer Chadli

Is Nacer Chadli vrijgezel? Helemaal zeker weten we het niet, maar het is al lange tijd stil rondom het liefdesleven van de vleugelspits.

Wellicht heeft de aanvaller wel een vriendin, maar houdt hij deze goed verborgen. In de zomer van 2015 poseerde hij in ieder geval alleen op een fraaie boot tijdens vakantie. Gewild bij het vrouwelijk schoon is hij wel: niet voor niets poseerde hij als onderbroekenmodel voor Dolce & Gabbana.

Niet zo gek ook dat Chadli wat huiverig is geworden met vrouwen, gezien zijn eerdere ervaringen met ex-vriendin Vanessa B., die claimde een zoon genaamd Noah met hem te hebben en flink wat geld te willen zien.

Chadli liep zoals gezegd ook al eens tegen de verkeerde aan op liefdesgebied. ,,Na onze breuk hoorde ik dat ik niet de enige was met wie ze naar bed was geweest gedurende die periode. Ze heeft eerst tevergeefs geprobeerd een andere jongen wijs te maken dat hij de vader was. Nu ben ik aan de beurt’, vertelde Chadli in het Belgische tijdschrift Dag Allemaal.

Nacer Chadli is vrijgezel

Ex-vriendin Vanessa weet het zeker: ,,Er heeft nooit twijfel bestaan over het feit dat Nacer de vader is van mijn kind. Je kan trouwens niet naast de gelijkenis kijken, vind ik. Een vaderschapstest is niet nodig, niemand anders dan Nacer kan de vader zijn. Nog voor ik wist dat ik zwanger was van hem, gingen we uit elkaar. Met zijn financiële hulp zal ik het prima kunnen redden.”

Niet zo gek dus dat de oud-speler van AGOVV en FC Twente voorzichtig en terughoudend is als het gaat om vriendinnen. Niettemin loopt zijn carrière voorspoedig en is hij ook van waarde voor de Rode Duivels. Wellicht kan de talentvolle en begaafde technicus ook op het EK een rol van betekenis spelen. En Vanessa? Daar is al geruime tijd niets meer van vernomen.