Spelersvrouw.nl

Dit is de vriendin van Caner Cavlan

Caner Cavlan heeft een vriendin. Het lijkt erop dat de dame in kwestie zelf niet actief is op de sociale media, maar de voetballer van FC Emmen deelt wel regelmatig foto’s van haar en hun twee kinderen. Eerder speelde Cavlan al voor onder meer De Graafschap, sc Heerenveen en Austria Wien.

Inhoudsopgave

De vriendin van Caner Cavlan

Zoals gezegd deelt Caner Cavlan met enige regelmaat foto’s van zijn complete gezinnetje. De linkervleugelverdediger is dan ook een echte familieman. Ongetwijfeld spreekt dat zijn vriendin enorm aan. Het lijkt erop dat de tortelduifjes hun Turkse roots ook delen, al woonden ze tot dusver altijd samen in Nederland en Oostenrijk.

Caner Cavlan speelde bij De Graafschap en sc Heerenveen

Caner Cavlan is in 1992 geboren in Doetinchem. Het is dan ook geen verrassing dat hij de jeugdopleiding van de plaatselijke trots, De Graafschap, doorliep. Na zijn doorbraak op De Vijverberg maakte Cavlan een stapje omhoog naar sc Heerenveen.

Dat pakte helaas niet uit zoals gehoopt en na verhuurperiodes aan Sanliurfaspor en Boluspor in Turkije, waar zowel hijzelf als zijn vriendin familie heeft zitten, tekende Cavlan in 2018 transfervrij bij FC Emmen.

Caner Cavlan voetballer FC Emmen

In Emmen kende Cavlan een waanzinnig seizoen op Eredivisie-niveau, waarna hij een fraaie transfer naar Austria Wien verdiende. Zijn avontuur bij de Oostenrijkse grootmacht duurde echter slechts één jaar, want in juli 2020 keerde de linkspoot definitief terug bij Emmen.

“Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik een terugkeer bij FC Emmen wel zag zitten”, reageerde Cavlan tijdens de perspresentatie, waar ook zijn vriendin bij aanwezig was. “Op De Oude Meerdijk heb ik het enorm naar mijn zin gehad en ik heb contact gehouden met de spelers en andere mensen van de club. En dan is één plus één twee.” Derhalve keerden Caner Cavlan, zijn vriendin en hun kids terug in Drenthe!