Spelersvrouw.nl

Daisy Vlasman de vriendin van Mimoun Mahi

Faina Seuntjens is de vrouw van Mats Seuntjens, een Nederlandse voetballer die in de zomer van 2020 bij FC Utrecht tekende.. Eerder kwam de aanvaller al uit voor onder meer Sparta Rotterdam, FC Groningen en FC Zürich. Momenteel is hij actief bij Sc Cambuur

Inhoudsopgave

Daisy Vlasman vriendin Mimoun Mahi

Daisy Vlasman is geboren in 1992. Ze heeft met haar vriend Mimoun Mahi inmiddels twee kinderen op de wereld gezet: Lana-Sophia en Jesslyn Dua. Met zijn viertjes vormen ze een erg hecht gezicht, zo blijkt wel uit alle kiekjes die van hen op de Instagram-pagina van Mimoun verschijnen. In februari 2021 beviel Daisy van haar derde kind. Jayden is de naam, en lijkt goed in de familie te pasesn!

Mimoun Mahi speelde bij Sparta Rotterdam en FC Groningen

Mimoun Mahi zag in 1994 voor het eerst het levenslicht, in Den Haag. Hij speelt zijn interlands echter voor Marokko, waar zijn ouders vandaan komen. Mahi doorliep de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en brak in het shirt van FC Groningen volledig door. In juli 2019 volgde een beloning met de transfer naar de Zwitserse topclub FC Zürich.

Mimoun Mahi voetballer FC Utrecht

In augustus 2020 keerden Mimoun Mahi en zijn vriendin Daisy Vlasman terug naar Nederland, want eerstgenoemde tekende een contract voor vier jaar bij FC Utrecht. “Mimoun is een aanvaller met power en scorend vermogen”, zei technisch directeur Jordy Zuidam over de dribbelaar.

“Hij is inzetbaar op alle posities in de aanval en met zijn specifieke kwaliteiten kan hij wedstrijden beslissen. Dat maakt ons team weer sterker en geeft ons meer mogelijkheden. We zijn er heel blij mee dat het ons is gelukt om Mimoun vast te leggen en dat hij gelooft in de ambities die we met de club hebben.”

Hoe dan ook zullen Mimoun Mahi en zijn vriendin Daisy Vlasman zich opperbest gaan vermaken in de Domstad!