Spelersvrouw.nl

Mandy van Ginkel, vriendin van Davy Pröpper

Mandy van Ginkel vriendin van Davy Pröpper

Davy Pröpper heeft een relatie met Mandy van Ginkel. De vriendin van de middenvelder is, u had het wellicht al vermoed, de nicht van Marco van Ginkel. 

Je hoort het vaker: voetballers die de zus van hun teamgenoot daten, of de dochter van de trainer. Zo ook in Arnhem. Davy Pröpper doorliep niet alleen de jeugdopleiding van Vitesse met Marco van Ginkel, de twee zijn ook boezemvrienden. Zodoende ontmoette Davy zijn vriendin Mandy. Regelmatig zoeken hij en Mandy, vaak vergezeld door Jan-Arie van der Heijden en zijn vriendin annex model Martine van Duijvenbode en Eloy Room en zijn ‘healthy’ vriendin Lisa van Cuijk, de oud-Vitessenaar en zijn vriendin Kristie Willems op in Milaan of Londen. Het clubje (oud) Vitesse-spelers en hun vriendinnen is immers hecht. Regelmatig gaan ze samen de stad in voor een hapje of drankje, maar ook op vakantie naar Ibiza. Mandy van Ginkel rekent Kristie Willems zelfs tot haar beste vriendinnen.

Mandy van Ginkel vriendin Davy Pröpper

Terug naar Mandy, met wie hij in februari 2015 een nieuw huis betrok. Sinds medio 2012 wonen ze samen. Het nichtje van Marco van Ginkel heeft gestudeerd aan het Schoevers in Arnhem. Anno 2015 werkt ze – zo lang haar vriend Davy nog geen buitenlandse transfer maakt – bij Elysee Accountants. ,,Mandy van Ginkel is sinds 2013 werkzaam bij Elysee Accountants. Ze heeft de opleiding Directiesecretaresse / Personal Assistant afgerond bij Schoevers. Mandy heeft 4 jaar werkervaring als secretaresse in de accountancy. Ze is in september 2014 met de opleiding Professional Officemanager bij Schoevers gestart”, valt op de website van het kantoor te lezen.

Mandy is daarnaast druk in de weer met hondjes, oppasneefjes, mode en gezond eten, waarbij ze advies krijgt van ‘In love with Health’-goeroe Lisa van Cuijk. Ondertussen balt Davy Pröpper, die zelfs een heuse fanclub heeft, lekker verder en lijkt er een mooie carrière in het verschiet voor hem te liggen. Maar nu eerst wat plaatjes van het stel, dat bepaalt niet vies is om hun selfies en vakantiekiekjes met de wereld te delen.

1 comment