Spelersvrouw.nl

Mecia, vriendin van Bruno Martins Indi

Bruno Martins Indi

Ze is één van zijn belangrijkste personen in zijn leven. Bruno Martins Indi spreekt louter liefdevol over zijn vriendin Mecia. Samen hebben ze een dochter, genaamd Zoë.

Bruno Martins Indi is geen doorsnee voetballer. Hij werd geboren in het Portugese Barreiro en heeft om die reden naast een Nederlands paspoort ook de Portugese nationaliteit. Hij is overigens oorspronkelijk van Guinee-Bissause afkomst. Geloof en persoonlijke ontwikkeling is voor hem en vriendin Mecia zeer belangrijk in het leven.

,,Ik wil een goed mens zijn, er zijn voor mijn vriendin Mecia en ons dochtertje Zoë. En eerlijk blijven. In de voetballerij is er veel oneerlijkheid en daar wil ik absoluut niet in mee gaan. Ik wil niet veranderen. Als mensen niet eerlijk zijn tegen mij of mensen waar ik veel om geef, dan zeg ik daar iets van. Mensen krijgen mij op een pure manier, ook al weet ik dat het soms beter is toch even je mond te houden. Maar ik wil, als ik naar bed ga, altijd in mijn spiegel kunnen kijken en denken: ‘Goed gedaan Bruno, je bent eerlijk geweest'”, zei Bruno Martins Indi in een interview met het AD.

Mecia de vriendin van Bruno Martins Indi

En tegenover de supportersvereniging van Feyenoord: ,,Ik leef niet alleen voor mezelf. Neem verantwoordelijkheid voor de mensen om me heen, zoals familie en vrienden, mensen die me nodig hebben, ik vind dat eigenlijk het belangrijkste van alles. Ik wil dat mijn dochter later ooit tegen me zegt dat ik een goed vader voor haar ben geweest en dat mijn vrouw me waardeert als echtgenoot. Voor mij is dat echt het allerhoogste doel. Het boek ‘de bijzondere reis van een prikkel, door Bouke de Boer’ neem ik overal mee naar toe. Het geeft mee een bepaalde rust. Ik kreeg het boek van mijn vriendin Mecia. Ik ben erin begonnen en het greep me meteen aan. De schrijver legt goed uit wat neurolinguistisch programmeren betekend. Het komt erop neer dat je bewust wordt van je onbewuste acties. Vroeger vertelde ik gewoon wat zonder dat ik echt luisterde. Ik weet inmiddels veel beter wie ik ben, wat ik kan en wat mijn talent is. Het boek geeft me nieuwe inzichten. Ik doe er alles aan mijn top te halen, als mens en voetballer.”