Spelersvrouw.nl

Raquel Mauri, de beeldschone vriendin van Ivan Rakitic

Raquel Mauri vriendin van Ivan Rakitic

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 30 mei 2016

Laatst Geüpdatet: 22 augustus 2022

De Kroatische spelmaker Ivan Rakitic heeft sinds 2011 een relatie met Raquel Mauri. De Spaanse schone was kapster van beroep, alvorens ze beroemd werd als spelersvrouw.

Mauri werd geboren in het Spaanse Sevilla. In die stad ontmoette ze in 2011 Ivan Rakitic, die destijds ging tekenen voor Sevilla. ,,Het was de avond nadat ik mijn contractbesprekingen had gevoerd met de president van de club. De volgende dag zou ik de medische keuring hebben, dus ik was wat nerveus. Omdat ik niet kon slapen, ging ik naar de hotelbar, waar ik werd bediend door een mooie dame. Op dat moment belde mijn broer dat er een andere club ook geïnteresseerd was en dat er een privévliegtuig klaarstond, maar ik zei: Nee, ik heb mijn woord gegeven aan de president van de club en ik ga deze vrouw trouwen.”

Rakitic leefde drie maanden in het hotel en kwam elke avond naar de hotelbar. ,,Wanneer een andere serveerster me wilde helpen, zei ik: Nee, ik wil door die andere dame geholpen worden.” Vanwege de anekdote vergelijkt Rakitic zichzelf graag met George Clooney, die ook een reputatie heeft met het verleiden van serveersters.

Vriendin Ivan Rakitic: Raquel Mauri

De Kroaat moest wel veel moeite doen om met Raquel Mauri uit te kunnen, omdat ze steeds aan het werk was. Maar toen ze éénmaal op een dag vrij was en ze instemde op zijn aanbod om uit eten te gaan, was het ijs gebroken en sloeg de vonk over. Twee jaar later trouwden ze, toen Raquel Mauri reeds in verwachting was van hun eerste kindje. Hun huwelijksreis ging naar de Malediven.

Rakitic is deels Zwitsers. Toen de middenvelder van FC Barcelona echter besloot om voor Kroatië uit te komen, leverde het hem de nodige doodsbedreigingen op van fanatieke Zwitserse voetbalfans, die hem opbelden, dreigende berichten stuurden en zelfs op zijn huis bonkten. Inmiddels is de rust weer teruggekeerd voor Ivan Rakitic en zijn prachtige vriendin Raquel Mauri. De spelmaker van Barcelona zou circa acht miljoen euro per jaar aan salaris verdienen. Bekijk hier enkele heerlijke foto’s van Raquel Rakitic.

1 comment