Spelersvrouw.nl

Zoe Riozzi vriendin van Ross Barkley

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 12 september 2019

Laatst Geüpdatet: 12 december 2022

Zoe Riozzi is de vriendin van Ross Barkley, een Engelse speler van voetbalclub Chelsea. In Engeland wordt ze vanwege haar bescheidenheid en ‘normale’ levensstijl gezien als degene die de excentrieke middenvelder down to earth houdt.

Inhoudsopgave

Zoe Riozzi vriendin Ross Barkley

Bijna tien jaar geleden leerden Zoe Riozzi en Ross Barkley elkaar kennen; de laatste tien jaar ervan gaan ze door het leven als vriend en vriendin.

Zoe Riozzi volgt de opleiding tot verpleegkundige. Volgens de Engelse media is ze allesbehalve een ‘stereotype voetbalvrouw’. Ze rijdt namelijk rond in een bescheiden Fiat 500 en leeft erg low-key.

Zoe Riozzi en Ross Barkley vaak vergeleken met Coleen en Wayne Rooney

Ze wordt daarom veel vergeleken met Coleen Rooney; de ‘doorsnee’ vrouw die haar geliefde Wayne Rooney met beiden benen op de grond hield.

De vergelijking komt ook niet geheel uit de lucht vallen, want vriend Ross Barkley wordt vanwege zijn spel, favoriete positie (aanvallende middenvelder) en eerste profclub (Everton) ook veel vergeleken met Rooney.

Ross Barkley voetballer van Chelsea FC en Engeland

Ross Barkley zag voor het eerst het levenslicht in 1993 in Wavertree. Hij doorliep de jeugdopleiding van Everton FC, maar werd in 2012 en 2013 uitgeleend aan respectievelijk Sheffield Wednesday en Leeds United.

Daarna brak Ross onder toeziend ook van een trotse Zoe Riozzi helemaal door op Goodison Park, resulterend in een transfer van ruim zeventien miljoen euro naar topclub Chelsea.

De Engels international tekende tot medio 2023, dus hij en vriendin Zoe Riozzi zullen voorlopig nog wel even in Londen blijven vertoeven!

Dit bericht bekijken op Instagram

CHAMPIONS! 😘🏆

Een bericht gedeeld door Ross Barkley (@rossbarkley) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Focused. #NationsLeague 🦁🙌🏻

Een bericht gedeeld door Ross Barkley (@rossbarkley) op