Spelersvrouw.nl

Sammy Kalksma, vriendin van Mike van der Hoorn

Sammy Kalksma vriendin van Mike van der Hoorn

Veel mensen kunnen wel lacherig doen over Mike van der Hoorn, maar de Ajacied heeft bepaald geen lachwekkende vriendin. De blonde centrale verdediger is een koppel met de prachtige Sammy Kalksma.

En dat is bepaald geen schande. Sammy, net als Mike geboren en getogen in Almere, mag er wezen. Met haar prachtige koppie en fijne bruin of blonde (dat wisselt nogal eens) lokken is een lust voor het oog! Wat dat betreft dus niet zo gek dat Mike van der Hoorn, door velen al bestemd als miskoop eerste klas, met dank aan zijn lieve, mooie vriendin de rug recht hield, zich niet gek liet maken en zich terugknokte richting de basisformatie van Ajax. En zie daar: het talent van FC Utrecht heeft plots weer een mooie carrière in het vooruitzicht.

Op hun beide Facebook-accounts wemelt het van de zwoele en verliefde kiekjes. Toch blijft Sammy doorgaans buiten de spotlights. Éénmaal werd ze gespot, samen met drie andere vriendinnen van Ajax-spelers, terwijl ze een selfie maakten tijdens een tripje naar de uitwedstrijd in de Champions League tegen Barcelona.

Sammy Kalksma vriendin van Mike van der Hoorn

Daarbuiten heeft Mike van der Hoorn het zelden over zijn beeldschone vriendin. Hij noemde haar wel op een bijzonder moment in zijn carrière, te weten de eerste keer dat hij in de voorselectie van het Nederlands Elftal was opgenomen. Van der Hoorn dacht zelf, zo zei hij aan De Telegraaf, dat hij in de maling werd genomen: ,,Ik sliep bij mijn vriendin in Almere, pakte mijn telefoon en zag een berichtje of vijftig. Gefeliciteerd met mijn voorselectie voor Oranje? Het enige dat ik dacht, was: er moet ‘Jong’ voor. Met het grote Oranje was ik echt totaal niet bezig.”

Van Sammy weten we vooralsnog alleen dat ze studeerde aan de ‘Akademie Vogue’, wat dat ook mogen wezen. En dat ze graag met Mike afreist naar zonnige strandbestemmingen.

Sammy Kalksma de vriendin van Mike van der Hoorn