Spelersvrouw.nl

Charelle Klaiber vrouw van Sean Klaiber

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 17 november 2019

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2023

Charelle Klaiber is de vrouw van Sean Klaiber, voetballer van FC Utrecht. Ze bezegelden hun liefde reeds met een huwelijk, en met de geboorte van hun zoontje Phyllon Chase.

Inhoudsopgave

Charelle Klaiber vrouw Sean Klaiber

Charelle van Eck gaf op 30 december 2016 haar ja-woord aan vriend Sean, waarmee ze gelijk de naam Charelle Klaiber aannam.

Een klein jaar later, op 16 november 2017, volgde het volgende schitterende hoogtepunt, toen zoontje Phyllon Chase voor het eerst het levenslicht zag.

Aan VoetbalPrimeur vertelde Sean al eens hoe belangrijk zijn vrouw Charelle Klaiber voor hem is. “Ze brengt rust in mijn leven en doet alles om mij te laten presteren. Hoe? Ze kookt bijvoorbeeld lekker voor me!”

“Ik vind het belangrijk dat ze zelf ook een carrière opbouwt, maar als ik naar het buitenland ga, dan gaat ze met me mee. En de hond? Het is een hele last, maar ik kan niet zonder hem. Meer dieren hoef ik niet, dit is wel genoeg!”

© Instagarm

Sean en vriendin Charelle Klaiber zijn getrouwd

Zijn bruiloft noemt Sean ‘op de geboorte van mijn zoon na de mooiste dag uit mijn leven’. “Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Je bent zenuwachtig natuurlijk, terwijl je weet dat ze ‘ja’ gaat zeggen. Je wordt een beetje geleefd. Een hele mooie dag met een supergroot feest.”

Op bevel van zijn vrienden greep de FC Utrecht-speler zelf ook nog even de microfoon. “Ik heb wat liedjes van Broederliefde gezongen, daar ben ik wel fan van. Ik houd er niet van om in de spotlights te staan, maar hier had je misschien wat gedronken en dan zeggen je vrienden ‘ga zingen, ga zingen!’ en dan ga je er gewoon voor”, lacht hij. Wat een mooi koppel!