Spelersvrouw.nl

Evelien Kooistra is de vriendin van Tom-Jelte Slagter

Evelien Kooistra vriendin Tom-Jelte Slagter

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 4 juli 2018

Laatst Ge├╝pdatet: 26 augustus 2022

Evelien Kooistra is de vriendin van Tom-Jelte Slagter. De twee hebben al trouwplannen klaar liggen, maar zover is het tot op heden nog niet gekomen. Het is de bedoeling dat het koppel in augustus in het huwelijksbootje stapt.

Inhoudsopgave

Evelien Kooistra vriendin Tom-Jelte Slagter

Evelien Kooistra is de vriendin van Tom-Jelte Slagter. Evelien is geboren in IJlst en woont tegenwoordig in Nij Beets. Het stel heeft sinds 2014 een relatie en in 2017 vroeg wielrenner Tom-Jelte zijn vriendin ten huwelijk. De vrijgezellenfeesten hebben de twee al achter de rug en in augustus 2018 moet het dan eindelijk gebeuren. Dan stappen de twee definitief in het huwelijksbootje en draagt Evelien de naam van Tom-Jelte.

Evelien en Tom zijn de trotse ouders van twee kinderen: Milan en Mailynn. Daarnaast heeft Evelien uit een eerdere relatie ook al een dochtertje genaamd Jennifer. Tom-Jelte heeft het best wel eens moeilijk gehad om zijn vriendin en kinderen achter te laten tijdens een race. “Ik weet hoe zwaar het voor haar is als ik weer een langere periode weg ben. Dan komt alles op haar aan en met twee kleine kinderen is er altijd veel drukte in huis. Dat is echt pittig”, vertelde Tom-Jelte al eens aan Helden toen Mailynn nog niet eens geboren was.

Tom-Jelte Slagter en zijn kinderen

Tom-Jelte Slagter beseft dan ook maar al te goed dat hij wel het nodige mist van de ontwikkeling van zijn kinderen. Zo was hij ook lang weg toen zijn zoontje Milan nog maar twee was. “Ik wil juist weten wat er thuis gebeurt, hoe het met de kinderen gaat. Ik ben bang dat ik te veel mis. Dan ben ik een paar weken weg en blijkt Milan weer wat nieuwe woordjes te hebben geleerd. Dat is prachtig, maar ik besef wel dat ik er op dat moment niet bij was. Daar kan ik op de hotelkamer flink van balen.”

Desondanks heeft Tom-Jelte Slagter er vertrouwen in dat zijn vriendin het allemaal goed oppakt. “Ik vind het knap hoe Evelien het gezin zo goed draaiende weet te houden en me in alles steunt. Echt heel knap”, aldus de woorden van Tom-Jelte.

Evelien Kooistra is te volgen via Instagram en Facebook.