Spelersvrouw.nl

Justine Huysman de vriendin van Mick Schumacher

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 april 2021

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Justine Huysman is de vriendin van Mick Schumacher, een Duitse autocoureur. Althans, dat schrijven de Europese media al maandenlang. De twee hebben het zelf nooit bevestigd. Mick Schumacher is de zoon van de legendarische voormalige autocoureur Michael Schumacher. Zijn vriendin Justine Huysman is op haar beurt de dochter van oud-coureur Harald Huysman.

Inhoudsopgave

Justine Huysman vriendin Mick Schumacher

Zoals gezegd hebben Justine Huysman en Mick Schumacher zelf bevestigd noch ontkent dat ze een relatie hebben, maar volgens de roddelpers gaan de twee al een flinke tijd met elkaar. We weten in ieder geval wel zeker dat ze elkaar erg vaak zien, en ze beiden ook altijd stralen in elkaars gezelschap.

Justine Huysman dochter Harald Huysman

Justine Huysman komt uit het Noorse Oslo en is de dochter van Harald Huysman, een voormalig autocoureur. Een mooie gelijkenis met Mick Schumacher, de zoon van Michael Schumacher, dus.

Justine heeft twee broers en studeert international law and legal studies op de Universiteit van Oslo. Naast Noors spreekt ze ook Frans en vloeiend Engels, doordat ze in het verleden nog Business heeft gestudeerd op de Arizona State University in Amerika.

Mick Schumacher zoon Michael Schumacher

In het begin van zijn carrière reed Mick Schumacher nog met de achternaam van zijn moeder, Betsch. Maar inmiddels voelt hij geen extra druk meer van de naam Schumacher, zo vertelde hij al eens in de BILD. “In het begin gebruikte ik andere namen, om niet herkend te worden. Zo kon ik verbeteren zonder gestoord te worden, zonder dat label ‘de zoon van’.”

“Mensen kennen mijn vader van zijn hoogtepunten en als beroemdheid, wat ik volledig snap. Het jaar van mijn geboorte won hij dan ook de eerste van vijf achtereenvolgende F1-titels, ongelooflijk toch? Maar ik zag mijn vader niet als ‘de beste coureur van de wereld’. In de eerste plaats is hij mijn vader.”

Hij kon dan ook altijd op steun van zijn vader Michael Schumacher rekenen, net als op die van zijn vriendin Justine Huysman. Al moet dat eerder dan maar eens even ‘Instagram-official’ worden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kym Illman F1 (@kymillman)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@lovingwags)