Spelersvrouw.nl

Penny Oleksiak vriendin van Denis Shapovalov

Penny Oleksiak is de vriendin van Denis Shapovalov, een professioneel tennisser uit Canada die geboren is in Israël.

Penny Oleksiak vriendin Denis Shapovalov

Penelope Oleksiak, beter bekend als Penny Oleksiak, is in het jaar 2000 geboren in Scarborough in Canada. De maar liefst 1.86 meter lange schoonheid is net als haar vriend Denis Shapovalov uitgegroeid tot een absolute topper in haar sport: waar Denis druk in de weer is met zijn tennisracket, glijdt Penny op volle snelheid door het water. Ze is namelijk professioneel zwemster.

Penny Oleksiak professioneel zwemster

Penny maakte in de zomer van 2016 zelfs haar debuut op de Olympische Spelen, namens geboorteland Canada. Haar teller staat inmiddels op één gouden, één zilveren en twee bronzen Olympische medailles. Ze wordt getraind door Bill O’Toole en haar kracht ligt vooral bij de vrije slag en de vlinderslag.

Penny is dan ook opgegroeid in een ontzettend sportieve en getalenteerde familie: haar vader speelde voetbal en basketbal, haar moeder was eveneens professioneel zwemster, haar broer Jamie Oleksiak is NHL-speler en haar zus Hayley doet aan roeien. Vriend Denis Shapovalov treft dus een fitte schoonfamilie.

Denis Shapovalov tennis toptalent

Denis Shapovalov is zelf zoals gezegd vooral op de tennisbaan te vinden. Hij maakte zijn debuut als prof in 2016 en vertoonde inmiddels al op drie Wimbledon-toernooien zijn kunsten aan het net. Denis woont samen met vriendin Penny in Nassau: de hoofdstad van de schitterende en zonovergoten Bahama’s.

Als Penny zelf niet in het water ligt, is ze graag toeschouwer bij tenniswedstrijden van haar vriend Denis. De twee zijn inmiddels al een aantal jaar samen, maar nog altijd zielsgelukkig met elkaar. Hoe kan het ook anders, als je beiden enorm succesvol in de sport bent, daar een flink zakcentje mee verdient en woont op de Bahama’s!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

These are the moments we live for❤ thanks to everyone for all the support going into this race.. so happy to have come out with this medal😊

Een bericht gedeeld door Penny Oleksiak (@typicalpen) op