Spelersvrouw.nl

Sarah Richmond, de exotische vriendin van Julian Weigl

Hij geldt als één van de grootste talenten van Duitsland. Middenvelder Julian Weigl heeft een grote toekomst voor zich en wordt daarbij gesteund door zijn exotische vriendin, die luistert naar de naam Sarah Richmond.

Hun relatie begon reeds in 2011 en uitgerekend op Valentijnsdag. Samen gingen ze al naar Chicago, waar de vader van Sarah vandaan komt. Sarah volgde haar vriend Julian bovendien toen die 1860 München verruilde voor Borussia Dortmund. De knappe studeert radio- en tv journalistiek aan de Media-academie in Dortmund. Verder houden Julian Weigl en Sarah Richmond hun privéleven echter zo veel mogelijk buiten de publiciteit.

Interviews gaven ze vooralsnog niet, maar Sarah heeft echter wel haar eigen website, waarop ze zichzelf omschrijft als: ,,Optimistisch met steeds een lach op mijn lippen. Ik ben Sarah Richmond, de achternaam heb ik van mijn Amerikaanse vader. Ik studeer tv- en radiojournalistiek aan de Media-academie WAM in Dortmund. Daarnaast ben ik echter ook zeer geïnteresseerd in architectuur en interieurdesign. Naast mijn vriend is mijn hond Mason mijn grootste geluk in het leven.”

Julian Weigl heeft een relatie met Sarah Richmond

Op haar website publiceert ze foto’s van binnenhuisinterieurs, vintage spullen en mode-items. Op haar Instagram-account wemelt het bovendien van de modieuze selfies en zonnige vakantiefoto’s, samen met vriend Julian Weigl. En natuurlijk veel foto’s van Mason.

Weigl maakt ondertussen snel naam als defensieve middenvelder. Ondanks zijn jonge leeftijd werd hij al geselecteerd voor het Duitse nationale elftal tijdens het EK 2016 in Frankrijk. Sarah Richmond heeft donker haar, een stralende glimlach, grote ogen en een sportief figuur. Ook haar vriend Julian heeft de looks én de skills om het te gaan maken. Gezien zijn razendsnelle doorbraak bij Dortmund gloort voor hem een carrière bij de allerbesten in Europa. Hij deed al snel Sebastian Kehl vergeten, die toch een behoorlijke staat van dienst heeft bij Borussia Mönchengladbach. De club heeft al uitgesproken dat het Weigl graag langdurig wil verbinden aan de club en daarbij kan de middenvelder een salaris tegemoet zien tussen de 1,5 en 4 miljoen euro.