Spelersvrouw.nl

Celina Jada Kerr de vriendin van Joshua Zirkzee

Celina Jada Kerr vriendin Joshua Zirkzee

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 13 december 2020

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Celina Jada Kerr is de vriendin van Joshua Zirkzee. De international van Jong Oranje timmert hard aan de weg in de Allianz Arena bij Bayern München, maar ook op het gebied van de liefde lacht het leven hem toe.

Inhoudsopgave

Celina Jada Kerr vriendin Joshua Zirkzee

Waar Celina Jada Kerr precies vandaan komt, is volstrekt onbekend. Wel lijkt het duidelijk dat Celina en Joshua Zirkzee elkaar hebben ontmoet in München. Kerr is behoorlijk groot als influencer op Instagram (met 85.000 volgers) en klust daarnaast bij op YouTube, waar ze mode en make-up bespreekt. En dat alles in vloeiend Duits!

Joshua Zirkzee spits van Bayern München

Joshua Zirkzee is een negentienjarige voetballer die opviel in de jeugdopleidingen van achtereenvolgens ADO Den Haag en Feyenoord. In De Kuip wilde men hem maar wat graag houden, maar in 2017 koos hij voor een transfer naar het grote Bayern München. Daar liet hij eerst in de jeugd en daarna in het tweede elftal zien over een neusje voor de goal te beschikken. Zirkzee mocht zich melden bij de hoofdmacht en heeft inmiddels al behoorlijk wat minuten gemaakt voor Der Rekordmeister.

Door de aanwezigheid van Robert Lewandowski is hij echter géén eerste spits in de Allianz Arena en daarom werd hij onlangs nog in verband gebracht met een huurtransfer naar Feyenoord. Er was echter te weinig tijd in de transferwindow om zaken te doen voor technisch directeur Frank Arnesen, waardoor Zirkzee nog altijd in München voetbalt. Misschien brengt de toekomst daar verandering in… en zou zijn vriendin Celina Jada Kerr hem dan volgen? Ziet zij het zitten om te influencen in Nederland?