Spelersvrouw.nl

Dit is de vrouw van Ajax-spelers Lucas Ocampos

Dit is de vrouw van Ajax-spelers Lucas Ocampos

Lucas Ocampos is een profvoetballer van Ajax, en is sinds 2017 getrouwd met Majooh Barbeito. Over de vrouw achter de man is niet veel bekend, dus nemen we hier de vriendin van Ocampos, Majooh Barbeito, onder de loep. Majooh Barbeito is een Argentijnse social media influencer en model. Ze is enorm online aanwezig met meer dan 150.000 volgers op Instagram, waar ze haar levensstijl deelt met haar trouwe volgers.

Majooh Barbeito model, dochter van en de vriendin van vrouw van Ocampos
© Instagram

Inhoudsopgave

Majooh Barbeito model, dochter van en de vriendin van vrouw van Ocampos

De prachtige vrouw van Ocamps is zeker geen onbekende op social media. De 27-jarige Argentijnse vrouw heeft op haar Instagram-account méér dan 150.000 volgers. In het dagelijks leven werkt de vrouw van Lucas Ocampos als model. Daarnaast, zorgt ze voor hun twee dochters. Lucas, Majooh en hun twee dochters wonen op dit moment in Amsterdam. Lucas, speelt hier bij Ajax. Luisana en Logan zijn de dochters van het stel. De vrouw van Lucas Ocampos is fan van de populair band Coldplay. Daarnaast is ze fanatiek supporter van het Argentijnse Boca Juniors.

De vakanties van het gezin
© Instagram

De vakanties van het gezin

De voetballer van Ajax gaat graag met zijn vrouw op vakantie. Ze zijn een geweldig stel dat niet alleen geniet van hun bekendheid, maar ook elke gelegenheid aangrijpt om quality time samen door te brengen. Ze bezoeken regelmatig hun familie in Argentinië en gaan meerdere keren per jaar op vakantie. Wanneer ze op vakantie zijn, gaan ze meestal naar zee. Dit vinden ze heerlijk.

Het fantastische lichaam van Majooh Barbeito
© Instagram

Het fantastische lichaam van Majooh Barbeito

Het valt niet te ontkennen dat de vrouw van Ajacied Lucas Ocampos een heerlijk figuur heeft. Dat is zeker te zien aan haar fantastische lichaam, waar ze keihard voor werkt. Ze is vaak te vinden in de sportschool, duwt zichzelf naar nieuwe hoogten en houdt haar lichaamsbouw strak en sterk. Menig maan zal dromen van zo’n vrouw als zij, maar weinigen kennen de toewijding die ze erin steekt om dit te bereiken.

De voetbalcarrière van Lucas Ocampos
© Instagram

De voetbalcarrière van Lucas Ocampos

Alexis Ocampos is een profvoetballer die momenteel speelt voor de Nederlandse club Ajax. Hij begon zijn carrière in zijn geboorteland Argentinië bij de Argentijnse club River Plate, voordat hij overstapte naar clubs als Monaco en Olympique de Marseille. Op 31 augustus 2022 werd hij voor één seizoen gehuurd door Ajax voor een bedrag van 4 miljoen euro. Hij speelt op dit moment samen met Mohammed Kudus, Brian Brobbey en Jurriën Timber.

Foto’s © Instagram