Spelersvrouw.nl

Michelle van Herwerden, ex-vriendin van Bart van Hintum

Michelle van Herwerden vriendin Bart van Hintum

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 19 maart 2015

Laatst Geüpdatet: 1 april 2023

Bart van Hintum heeft alles behalve een standaard voetbalvrouw. Sterker nog, zijn ex-vriendin Michelle van Herwerden is één van de beste Nederlandse skiërs.

Het is eind 2013 als Michelle van Herwerden voor het eerst opduikt op het Instagram-profiel van Bart van Hintum. Direct spatten de vonken ervan af. Ze valt met haar neus in de boter, want daardoor is ze getuige hoe haar linksback niet alleen de bekerfinale van Ajax wint, maar ook de Supercup opeist. Trots poseren de twee tortelduifjes met het zilverwerk, om vervolgens naar zonnig Bali te vertrekken. Ze houden bovendien beiden wel van een festivalletje of Carnaval vieren in Oss of Zwolle, waar de veelal verblijven.

Met zijn Michelle heeft Bart van Hintum wel een topper in haar discipline aan de haak geslagen. De brunette behoort tot de allerbeste skiërs van Nederland en is dan ook met grote regelmaat in de bergen te vinden. En inmiddels heeft ze de PEC-back ook al wat skiles gegeven.

Toch hebben de twee een einde gezet achter hun relatie. Tegenwoordig gaat Bart met Margo Kristel waar hij ook kinderen mee heeft.

Michelle van Herwerden ex-vriendin Bart van Hintum

Ondanks het feit dat Michelle van Herwerden toty de absolute top van Nederland behoort, duikt ze nauwelijks op in de media. Sportwebsites berichten af en toe over haar wanneer ze weer eens het podium heeft gehaald, maar interviews met de Alkmaarse zijn uiterst schaars. Hoewel hun sporten uiterst verschillend zijn, tikten ze samen wel een deal binnen met kledingmerk Craft.

Op haar Facebook-profiel lezen we dat ze naar het OSG Willem Blaeu ging, om vervolgens verder te studeren aan het Luzac College. Ze werkte enige tijd bij Grand Café Samen in de Kaasstad en behoort sinds 2005 tot het Dutch Alpine Ski Team. Op het profiel van Van Hintum lezen we dat hun liefde officieel van 6 oktober 2013 dateert. Zijn wieg stond wel aan de andere kant van het land, namelijk in Oss. Daar speelde hij jarenlang bij FC Oss, om vervolgens via FC Dordrecht bij PEC Zwolle te komen.

Michelle van Herwerden vriendin Bart van Hintum
Michelle van Herwerden vriendin Bart van Hintum
Michelle van Herwerden vriendin Bart van Hintum