Spelersvrouw.nl

Sophie Fleur Naber, vriendin van Marko Vejinovic

Sophie Fleur Naber vriendin van Marko Vejinovic

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 20 maart 2015

Laatst Geüpdatet: 1 april 2023

Feyenoord-middenvelder Marko Vejinovic heeft een relatie met Sophie Fleur Naber. De blondine heeft volgens de Serviër een bepalende invloed op zijn leven en carrière. In de zomer van 2015 maakte hij een mooie transfer van Vitesse naar Feyenoord.

Tegenover VI vertelde hij: ,,Zij is heel streng voor me en verdient daarom alle credits. Ze zegt nog steeds vaak: “Marko, als jij alles uit je kwaliteiten wilt halen, moet je er ook alles voor doen”. Ik ben blij met haar adviezen, want die had ik echt nodig. Ze heeft me laten inzien hoe ik het vak van profvoetballer moet beleven. Ik wil alles uit mijn kwaliteiten halen en zet nu stapje voor stapje op weg naar mijn plafond.”

Vejinovic vervolgt over zijn vriendin Sophie: ,,Je moet je ook buiten de lijnen ontwikkelen. Het zelfvertrouwen en het plezier dat je op het veld hebt, creëer je ook daarbuiten. Voor mij begint dat met een fijne omgeving. Ik heb een vriendin, een hond en een kat. Een goede basis dus. Daarnaast probeer ik mezelf te ontwikkelen. Ik heb mijn havo afgemaakt en wil nu een paar opleidingen vanuit huis gaan volgen.”

Sophie Fleur Naber vriendin van Marko Vejinovic

,,Iets waar ik na mijn carrière wat mee kan. Mijn vriendin en ik willen op den duur een eigen bedrijfje én een goed doel beginnen. Je moet niet alleen met voetbal, voetbal, voetbal bezig zijn. Je moet je hoofd ook vrij kunnen maken. Eigenlijk heeft mijn vriendin Sophie mijn ogen geopend. Ik zat bij AZ, waar ik veel geld en mooie auto’s zag. Daardoor glij je zelf ook een beetje die kant op. Maar het gaat niet om kleding. Je mag best genieten van je geld, maar er is méér. Die spullen maken je maar voor één procent gelukkig.”

Niettemin plaatsten de twee wel foto’s van hun nieuwe stulpje in Arnhem op Instagram en de verbouwing die ze lieten uitvoeren om hun statige herenhuis naar wens in te richten. Marko Vejinovic leerde zijn Sophie Fleur Naber waarschijnlijk kennen in zijn tijd bij AZ. Sophie ging namelijk naar het Luzac College in Alkmaar. Tegenwoordig studeert ze Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vanwege haar juridische achtergrond stuurde de Amsterdammer dan ook niet zijn zaakwaarnemer, maar zijn vriendin naar Alkmaar toen AZ in zijn Heracles-periode interesse had om de creatieve middenvelder terug te halen. Sophie Naber kwam met een briefje met zulke gortige looneisen aan bij AZ, dat het gesprek nog geen vijf minuten duurde.

Sophie Fleur Naber de vriendin van Marko Vejinovic
Sophie Fleur Naber vriendin van Marko Vejinovic (2)