Spelersvrouw.nl

Youri Baas: vriendin, vermogen en salaris

Youri Baas vriendin, vermogen en salaris

De 19-jarige Youri Baas is één van de meest talentvolle centrale verdediger van Nederland. Hij speelt hij zijn hele leven in de jeugdopleiding van de Amsterdamse club, Ajax. Youri, speelde onder meer samen met Naci Ünüvar. Ondanks dat het met zijn voetbalcarrière goed gaat, gaat het met zijn liefdesleven minder. De jonge verdediger van Ajax is momenteel nog vrijgezel.

De voetbalcarrière van Youri Baas
© Instagram

Inhoudsopgave

De voetbalcarrière van Youri Baas

Youri Baas, speelt al zijn hele leven voor de Amsterdamse voetbalclub, Ajax. Hij is geboren op 17 maart 2003 in Oostvoorne. Op 19-jarige leeftijd speelde hij zijn eerste wedstrijd in de Champions League. Op 7 september 2022 speelde hij zijn eerste wedstrijd in dit toernooi. De club uit Amsterdam won op die datum met 4-0 van Glasgow Rangers uit Schotland. Steven Bergwijn, Mohammed Kudus, Steven Berghuis en Edson Álvarez scoorde die wedstrijd.

Het salaris van Youri Baas
© Instagram

Het salaris van Youri Baas

De pas 19-jarige verdediger verdient nu al méér dan 300.000 euro per jaar. Dit verdiende Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong nog niet eens op hun leeftijd. Financieel gezien gaat het dit ‘jochie’ voor de wind. Het is natuurlijk ook wel een groot talent, wellicht maakt hij over een paar jaar een transfer na een grote buitenlandse club. Zal hij net zoals Antony 100 miljoen euro opleveren?

Het vermogen van Youri Baas
© Instagram

Het vermogen van Youri Baas

Ondanks Youri Baas nog maar 19 jaar oud is, heeft hij al veel geld verdiend. De centrale verdediger die geboren is in Nederland – heeft op 19-jarige leeftijd – een geschat vermogen van een half miljoen euro. Zijn vermogen gaat de komende jaren zeer waarschijnlijk nog groeien. Wanneer hij een stap maakt na een grote club, verdien je al snel miljoenen euro’s per jaar.

Foto’s © Instagram