Spelersvrouw.nl

Chloé Jay, ex-vriendin van Steven Bergwijn

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 16 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 18 juni 2023

Chloé Jay is de ex-vriendin van Steven Bergwijn. Chloé Jay woont in Vlaardingen, heeft een flinke bos krullen en een zeer vrouwelijk figuur. Hun relatie houdt al een behoorlijke tijd stand. Ze hadden een relatie vanaf 2015 tot en met 2020. Chloé Jay, kwam erachter dan zij niet de enige was die Steven Bergwijn zwanger had gemaakt. Sem Smit is de nieuwe vriendin  van Steven Bergwijn.

Inhoudsopgave

Chloé Jay ex-vriendin Steven Bergwijn

Chloé Jay is de ex-vriendin van Steven Bergwijn. De twee waren samen vanaf 2015 tot en met 2020 samen. Chloé Jay Lois, zoals ze zichzelf noemt, is danseres en tevens model. Ze heeft qua uiterlijk wel wat weg van Stephanie Bertram Rose, de ex-vriendin van Gregory van der Wiel.

Chloé Jay en Bergwijn hebben enkele jaren samen gewoond. Eerst in Eindhoven, toen speelde hij nog bij PSV..

Steven Bergwijn en Ajax

Steven Bergwijn werd op 13-jarige leeftijd weggestuurd bij Ajax, waar hij in de jeugdopleiding zat. Het gerucht gaat dat zijn vader ruzie had met een jeugdtrainer. Bergwijn over die tijd: “Ik speelde in de C2-junoren onder Orlando Trustfull, met jongens als Donny van de Beek en Abdelhak Nouri, maar ik had het daar niet echt meer naar m’n zin”, meent de jongeling.

“Ik had gewoon geen plezier meer in het voetballen, laat ik het daarop houden.” Hij verkaste naar PSV, waar hij als toptalent wordt gezien. Het is niet bekend welk salaris Bergwijn opstrijkt in Eindhoven.