Spelersvrouw.nl

Monique, de vrouw van Henk Fraser

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 16 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 26 augustus 2022

Monique is de vrouw van Henk Fraser. De twee wonen in het Brabantse Lith en hebben twee kinderen: een zoon en een dochter. Heel veel is er niet bekend over de vrouw van Fraser, maar duidelijk is dat ze graag voor hem zorgt.

Inhoudsopgave

Monique is de vrouw van Henk Fraser

Monique is de vrouw van Henk Fraser en weet hoe ze het hem naar zijn zin kan maken: “Ik vind de Nederlandse andijviestamppot maar smaakloos, maar de Surinaamse van mijn vrouw… Die is gewoon echt heel lekker. De ingrediënten die erin zitten… Goeie vraag. Die ken ik eigenlijk niet. Ik kan zelf ook niet koken”, vertelde hij in een interview met het Algemeen Dagblad. Fraser is gek op eten: “Surinamers eten nooit op gezette tijden. Mijn vrouw probeert hier nog wel lijn in te krijgen, maar dat lukt niet echt. Zij kookt altijd en wij eten de hele dag door. Zo gaat dat.”

De oud-Feyenoorder voelt nog altijd een sterke verbondenheid met Suriname: “Je kunt de indiaan wel uit het bos halen, maar niet het bos uit de Indiaan. Ik voel me hier wel thuis, maar Suriname is nooit helemaal uit mij gegaan. Als ik vrij ben, zonder ik me af in de Amazone. Daar tussen die gigantische bomen en gevaarlijke dieren ben je als mens ineens zo kwetsbaar.”

Henk Fraser was eerder met Mady Tims

Fraser had eerder een relatie met Mady Tims, die de diva van het korfbal wordt genoemd en in het verleden in de Playboy poseerde. “Dat is al twaalf jaar geleden. De reacties waren vooral positief maar er ging volgens mij ook wel een lichte ‘shock’ door de korfbalwereld. Zelf sta ik hier heel nuchter in. Destijds had ik geen partner, maar ik heb het er wel met mijn ouders over gehad.”

“Zij zeiden allebei: doen! Mijn kinderen hebben de foto’s allemaal gezien en vinden ze hilarisch omdat ik ‘in mijn blootje’ sta”, vertelde Mady Tims in een interview. Ze besteedt dan ook veel aandacht aan haar uitstraling: “Ik ben best ijdel. Ik vind het heel belangrijk om verzorgd voor de dag te komen: nagels gelakt, geen uitgroei in mijn haar, leuke kleren. Zeker als ik ergens kom in een vertegenwoordigende rol, zoals bij het EK Korfbal deze week in Dordrecht. Thuis draag ik ook net zo lief een slobbertrui en mijn haar in een knot, hoor.”