Spelersvrouw.nl

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van FC Barcelona

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van FC Barcelona

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 4 maart 2023

Laatst Geüpdatet: 4 maart 2023

De spelersvrouwen achter de voetballers van FC Barcelona zijn erg belangrijk voor de voetballers. Ook komen de spelersvrouwen steeds vaker in de spotlights. In dit artikel lees je wie de spelersvrouwen zijn achter de voetballers.

Anna Lewandowska is de vrouw van Robert Lewandowski
© Instagram

Inhoudsopgave

Anna Lewandowska is de vrouw van Robert Lewandowski

Anna Lewandowska is de prachtige vrouw van FC Barcelona-aanvaller Robert Lewandowski. De Poolse spits zullen de meeste lezers kennen van zijn tijd bij Bayern München. Hier speelde hij onder meer samen met Arjen Robben en Matthijs de Ligt. Robert, is al sinds 2007 samen met zijn huidige vrouw. Anna en Robert trouwden in 2013.

Inmiddels is het stel trotse ouders van twee dochters; Klara Lewandowska en Laura Lewandowska. Het gezin woont sinds 2022 in Barcelona. De Poolse spits maakte op 19 juli 2022 de overstap naar FC Barcelona. Voordat hij bij FC Barcelona speelde, speelde hij 8 seizoenen voor FC Bayern München.

Gavi is nog vrijgezel
© Instagram

Gavi is nog vrijgezel

Gavi, is één van de meest getalenteerde voetballers van FC Barcelona. De pas 18-jarige middenvelder heeft volgens tranfermarkt.nl al een transferwaarde van 90 miljoen.

Hij heeft alleen minder succes in zijn liefdesleven, de voetballer van FC Barcelona is namelijk nog vrijgezel. We verwachten dat hij in de komende jaren een bloedmooie vriendin aan de haak slaat, de vrouwen staan namelijk voor hem in de rij.

Pedri is nog vrijgezel
© Instagram

Pedri is nog vrijgezel

Ook Pedri is erg populair onder de vrouwen. Afgelopen kerst vierde hij het nog met zijn familie. Een prachtige dame was er helaas nog niet bij. Ook bij Pedri verwachten we dat hij de komende jaren een prachtige vrouw aan de haak slaat.

Ousmane Dembélé is verloofd 
© Instagram

Ousmane Dembélé is verloofd 

Over het liefdesleven van Ousmane Dembélé is weinig bekend. Wel, weten we dat de Franse aanvaller verloofd is. Het gerucht gaat dat hij inmiddels getrouwd is, en dit alles zonder dat zijn teamgenoten er vanaf wisten. Ousmane, zal getrouwd zijn met een Marokkaanse vrouw.

Nataia Rodrigues is de vrouw van Raphinha
© Instagram

Nataia Rodrigues is de vrouw van Raphinha

Natalia Rodrigues is de prachtige vrouw van Raphinha. De 23-jarige schoonheid is ondanks getrouwd met Raphinha, dat doet hij niet slecht. De vrouw van Raphinha is fanatiek supporter van zijn FC Barcelona en Brazilië. Tijdens het WK in Qatar zat ze bij alle wedstrijden op de tribune. Ook op Instagram is Natalia geen onbekende, ze heeft méér dan 300.000 volgers op dit social media platform. Zelf vinden we de vrouw van Raphinha lijken op Shakira.

Ansu Fati is nog vrijgezel

ANsu Fati, is één van de andere aanstormende talenten van FC Barcelona. De afgelopen jaren is de tiener immens populair geworden. Helaas, heeft hij nog geen vriendin. De voetballer van FC Barcelona lijkt zich op dit moment volledig op zijn voetbalcarrière te focussen.

Mikky Kiemeney is de verloofde van Frenkie de Jong
© Instagram

Mikky Kiemeney is de verloofde van Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney is de verloofde van Frenkie de Jong. De Nederlandse middenvelder ging enkele weken voor het WK op de knieën voor zijn prachtige vriendin. Dit was precies 8 jaar nadat ze een relatie kregen. Mikky en Frenkie zijn namelijk jeugdliefdes van elkaar. Ze hadden al een relatie op de middelbare school. Dat Frenkie een goede smaak heeft, is wel duidelijk. Zijn verloofde ziet er prachtig uit.

Abigail Olivera is de vriendin van Ronald Araujo
© Instagram

Abigail Olivera is de vriendin van Ronald Araujo

Ronald Araujo deelt op Instagram regelmatig een foto samen met zijn bloedmooie vriendin. Abigail Olivera is de knappe vriendin van Ronald Araujo. De FC Barcelona-spelers heeft samen met zijn huidige vriendin een dochter. Als gezin gaan ze het liefst samen met elkaar op vakantie.

Sira Martínez de vriendin van Ferran Torres
© Instagram

Sira Martínez de vriendin van Ferran Torres

Sira Martínez is de bloedmooie vriendin van Ferran Torres. Sira, is de dochter van Luis Enrique een ervaren coach en oud-trainer van FC Barcelona. In het dagelijks leven is ze veel met paarden bezig. Ook houdt ze van honden, en woont Sira samen met haar huidige vriend Ferran.

_Elena Galerie Moron is de vriendin van Sergio Busquets
© Instagram

 Elena Galerie Moron is de vriendin van Sergio Busquets

Elena Galerie Moron, is al jaren samen met Sergio Busquets. Het stel woont al jaren met hun twee zonen in Barcelona. Elena en Sergio, brengen het liefst zo veel mogelijk tijd met hun gezin door. Zo vieren ze elk jaar samen kerst. In het dagelijks leven lijkt de vriendin van Sergio voor de kinderen te zorgen.

Dani ter Stegen is de vrouw van Marc ter Stegen
© Instagram

Dani ter Stegen is de vrouw van Marc ter Stegen

Dani ter Stegen is de blonde vrouw van Marc ter Stegen, de keeper van FC Barcelona. Marc en Dani hebben samen een 3-jarige zoon genaamd ‘Ben’. Volgens Dani is hij de beste vriend van haar. Ze worden in ieder geval regelmatig gespot op de tribune wanneer hun vader/man aan het voetballen is.

Stephania Stegman is de vriendin van Marcos Alonso

Marcos Alonso is al heel wat jaren samen met zijn huidige vriendin Stephania Stegman. Ze zijn al enkele jaren samen en zijn dolgelukkig met elkaar.

Stephania Stegman is de vriendin van Marcos Alonso
© Instagram

Katrine Fogt Friis vriendin van Andreas Christensen

Kartine Fogt is de knappe vriendin van de Deense verdediger Andreas Christensen. De  verdediger heeft een verleden bij onder meer Chelsea en Borussia Mönchengladbach. Zijn knappe vriendin reist altijd met hem mee.

Romarey Ventura vriendin van Jordi Alba
© Instagram

Romarey Ventura vriendin van Jordi Alba

Romarey Ventura is de veel jongere vriendin van Jordi Alba. Het stel is al sinds 2014, toen woonde ze al samen in Barcelona. 8 jaar later – in juni 2022 – zijn getrouwd. Ze hebben samen een kind genaamd Piero.

 Coral Simanovich Roberto is de vrouw van Sergio Roberto

Coral Simanovich Roberto, is de bloedmooie vrouw van Sergio Roberto. Het stel is al jaren getrouwd en de romantiek spat er vanaf. Sergio, geeft zijn huidige vrouw regelmatig een bos rode rozen cadeau. 

Foto’s © Instagram