Spelersvrouw.nl

Georgette van Oosten vriendin van Sjoerd Mossou

Georgette van Oosten vriendin Sjoerd Mossou

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 24 maart 2019

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Georgette van Oosten is de vriendin van Sjoerd Mossou. De sportjournalist en zijn vriendin zijn woonachtig in Rotterdam en hebben twee kinderen. Het is onduidelijk sinds wanneer de twee al samen zijn. Dat is in ieder geval al wel langere tijd, want de twee hebben al een zoon van tien jaar oud.

Inhoudsopgave

Georgette van Oosten vriendin Sjoerd Mossou

Georgette van Oosten is de vriendin van Sjoerd Mossou. Terwijl hij werkzaam is als sportjournalist en onder meer aanschuift bij Studio Voetbal, zorgt zijn vriendin Georgette ervoor dat tentoonstellingen worden opgesteld voor het kindermuseum Villa Zebra in Rotterdam. Dat is ook de stad waar de twee wonen, samen met hun kinderen Lev en Bo.

Veel over de relatie van Georgette en Sjoerd is onbekend, maar wel is duidelijk dat de twee zo nu en dan samen series kijken. Dat werd duidelijk toen de twee werden geïnterviewd door VARAgids. “De enige serie die we samen op ­televisie kijken, is Divorce. Dat is hoe Sjoerd zijn leven het liefst had: met twee vrienden in een huis wonen en alleen maar pizza eten en voetbal kijken”, vertelde Georgette toentertijd. “Dat wil elke man toch? Verder kijken we series als Fargo, Suits, Luther”, vulde Sjoerd aan.

Sjoerd Mossou in Engeland

Sjoerd Mossou was in het verleden ook werkzaam in Engeland. Nadat in 2003 zijn relatie met zijn toenmalige vriendin uitging, besloot de voetbalverslaggever de stap te wagen. “In Spanje was Edwin Winkels een vast aanspreekpunt voor de Nederlandse media als het over Spaans voetbal ging. Zoiets leek me ook geweldig om over Engels voetbal te doen en dan vanuit Londen. Ik houd echt van die stad. Niet alleen het voetbal, maar ook de muziek en het uitgaan daar vind ik geweldig. In 2003 ging de relatie met mijn vriendin hier in Nederland uit en dat heeft de boel wel in gang gezet”, gaf hij toe aan Doing the 116.

Ondertussen bleef Mossou ook werkzaam voor Voetbal International, het Algemeen Dagblad en Langs de Lijn. Vandaag de dag is hij voornamelijk te zien bij Studio Voetbal en heeft hij een column in het Algemeen Dagblad.