Spelersvrouw.nl

Linda Kolkman vriendin van Theo Janssen

Linda Kolkman vriendin Theo Janssen

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 23 maart 2019

Laatst Geüpdatet: 6 juni 2023

Linda Kolkman is de vriendin van Theo Janssen. Veel over de relatie tussen de twee is er niet bekend, maar het ziet ernaar uit dat Linda en Theo elkaar bij Vitesse hebben leren kennen. De twee zijn namelijk allebei werkzaam bij de club uit Arnhem. Terwijl Janssen er werkt als assistent-trainer van Vitesse Onder 19 jaar, is Linda in het dagelijks leven fysiotherapeut.

Inhoudsopgave

Linda Kolkman vriendin Theo Janssen

Linda Kolkman is de vriendin van Theo Janssen. Janssen verbergt zijn vriendin zeker niet op social media, maar toch heeft hij ook nooit veel over haar verteld. Desondanks is er wel iets duidelijk over Kolkman en wat haar in het dagelijks leven bezighoudt. Zo ging Linda in het verleden naar de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar ze afstudeerde tot fysiotherapeut. Daarna ging ze naar de SOMT University Campus om sportfysiotherapie te leren. Al jarenlang is ze in de voetballerij werkzaam. Dat begon als verzorgster bij NEC en inmiddels mag ze zich zelfs de sportfysiotherapeut van Vitesse noemen.

Het is niet ondenkbaar dat ze in die functie ook haar vriend Theo Janssen heeft leren kennen, al is daar weinig over bekend. Ook is het onduidelijk hoelang de twee al samen zijn, al plaatsen ze sowieso al sinds juni 2018 foto’s van elkaar op social media. Janssen heeft uit een eerdere relatie al een dochter en zoon.

Theo Janssen De Dikke Prins

Van Theo Janssen is recent een nieuw boek verschenen. De voormalig voetballer werd jarenlang gevolgd door Marcel van Roosmalen en dat leverde een uniek portret op. In het boek De Dikke Prins krijgen we een kijkje in de carrière van Theo Janssen.

Ook spreekt hij over hoe het ophalen van één van zijn exen ervoor zorgde dat hij bij Vitesse werd teruggezet naar de beloften. In een wedstrijd met die ploeg brak hij vervolgens ook nog eens zijn been.

Linda Kolkman is te volgen via Instagram.