Spelersvrouw.nl

Sophie Christin de vrouw van Bernd Leno

Sophie Christin de vrouw van Bernd Leno

Sophie Christin is de vrouw van Bernd Leno. Op 11 augustus 2020 trouwde het stel. Sophie Christin is een hit op Instagram. De knappe blondine krijg veel mannelijke aandacht. En dat begrijpen we wel. Ook Bernd Leno is erg actief op Instagram.

Bernd Leno is een Duitse voetballer geboren in Bietigheim-Bissingen op 4 maart 1992. Hij is een doelman die zijn jeugd begon in de jeugd van VfB Stuttgart. Na daar enkele jaren in de jeugd te hebben gespeeld, mocht Leno zijn debuut in het seizoen 2009 maken voor het tweede elftal van deze club, waar hij 56 wedstrijden keepte. Tot een wedstrijd in de hoofdmacht kwam het echter niet. 

Inhoudsopgave

De carrière van Bernd Leno

De carrière van Bernd Leno begon in de jeugd van Stuttgart, waarna hij na 56 wedstrijden in het tweede elftal te hebben gespeeld voor 5 maanden verhuurt aan Bayer Leverkusen. Deze korte periode beviel beide partijen zo goed dat Bernd Leno volledig door de club uit Leverkusen werd overgenomen.

Direct vanaf het moment dat Leno daar speelde was hij de onbetwiste nummer één doelman. Bernd Leno maakte direct indruk en beloonde de trainer door maar liefst 3 wedstrijden op rij de nul te houden. Op 13 september 2011 vestigde Leno een bijzonder record.

Hij was namelijk de jongste Duitse keeper ooit die uitkwam in de Champions League. In de ruim 300 wedstrijden die hij voor zijn club keepte, wist hij ook in de rest van Europa indruk te maken. 

Het vertrek van Leno naar Arsenal

Na van 2011 – 2018 te hebben gespeeld voor Leverkusen, vertrok Leno voor een bedrag van zo’n 25 miljoen euro naar Arsenal. Nadat de toen onbetwiste nummer één doelman Petr Cech geblesseerd raakte, mocht hij zijn debuut maken tegen Watford.

Vanaf dat moment bleef Bernd Leno eerste doelman van ‘The gunners’ waarna hij ook in de twee seizoenen daarna het doel verdedigde. In het seizoen daarna veranderde dat volledig. Hij moest het doen met een plek achter de nieuwe eerste doelman die werd overgenomen, Aaron Ramsdale. Ook speelt hij in het Duitse elftal. Hier speelt hij samen met onder andere Thomas Müller, Toni Kroos en Manuel Neuer.

Sophie Christin & Bernd Leno

Sophie en Bern leerden elkaar in 2015 kennen. Hun eerste officiële date was op 15 augustus 2015, in de periode dat Bernd Leno nog uitkwam voor Leverkusen. Leno vroeg Christin op 19 juni 2019 ten huwelijk, waarna de twee op 11 augustus 2020 trouwde. Sophie Christin is een modefreak en is geboren op 17 februari 1997. Hoewel ze de vriendin en inmiddels vrouw is van Bernd Leno, is ze een ware hit op Instagram.

Sophie Christin social media

Sophie Christin de vriendin van Bernd Leno is een ware hit op instagram . Naast dat ze een absolute modefreak is, is ze ook een natural beauty. Niet alleen deelt ze verschillende kiekjes van zichzelf op Instagram, maar ook regelmatig van haar privéleven met zowel vriendinnen als met haar inmiddels man Leno. De twee leven een prachtig leven en zijn tot nu toe nog zonder kinderen. Misschien zal daar in de toekomst wel verandering in komen, wie weet!