Spelersvrouw.nl

Irina Slutskaya vrouw van Leonid Sloetski

Irina Slutskaya vrouw Leonid Sloetski

Irina Slutskaya is de vrouw van Leonid Sloetski. De trainer van Vitesse is sinds 2018 actief in Nederland en wordt in alles wat hij doet gesteund door zijn vrouw. Toch is er niet veel bekend over Irina. Dat komt ongetwijfeld deels omdat Irina achtergebleven is in Moskou toen Leonid naar Arnhem verhuisde.

Inhoudsopgave

Irina Slutskaya vrouw Leonid Sloetski

Irina Slutskaya is de vrouw van Leonid Sloetski. De twee stapten in 2004 in het huwelijksbootje en zijn inmiddels al meer dan vijftien jaar getrouwd. Ook zijn Irina en Leonid de gelukkige ouders van zoon Dimitri. De puberzoon is samen met zijn moeder achtergebleven in een fraai appartement in Moskou toen vader Leonid vertrok naar Arnhem om de leiding te nemen over Vitesse.

Voor de rest heeft Sloetski nooit veel naar buiten gebracht over zijn vrouw en zoon. Wat wel duidelijk is, is dat de trainer al jarenlang gesteund wordt door zijn liefhebbende vrouw. Zelfs lal voordat hij een bekende werd in de voetbalwereld.

Leonid Sloetski trainer Vitesse

Leonid Sloetski is de trainer van Vitesse. Hij is al langere tijd in de voetbalwereld actief. Sport heeft hem ook altijd al getrokken. Niet voor niets studeerde hij lichamelijke opvoeding aan de Staatsuniversiteit en speelde hij zelf ook even voor FC Zvezda Gorodishche. Sinds 2000 is hij actief als trainer.

Zo trainde hij achtereenvolgens Olimpia Volgograd, Uralan Elista, FK Moskou, Krylia Sovetov, CSKA Moskou, het nationale elftal van Rusland, Hull City en nu dus Vitesse. Met de komst van Sloetski naar de Eredviisie pakte hij ook direct een primeur. Nog nooit was een Russische coach actief in de Eredivisie.