Spelersvrouw.nl
Pedri liefdesleven

Op dit moment is het niet duidelijk of Pedri een vriendin heeft. Het is in ieder geval niet bekend. Dat hij nog geen vriendin heeft, is op zich logisch door zijn jonge leeftijd.

Pedro González López roepnaam Pedri, is een Spaanse voetballer geboren op 25 november 2002 in Tegueste. Pedri speelt bij voorkeur als aanvallende middenvelder in het centrum. Inmiddels speelt Pedri voor het Spaanse FC Barcelona, waar hij in 2020 zijn debuut maakte. Niet lang nadat hij de clubkleuren van Barcelona mocht dragen, werd Pedri ook geselecteerd voor de nationale ploeg van zijn land. 

Inhoudsopgave

De carrière van Pedri

Pedri staat pas aan het begin aan een voor hem nog prachtige carrière. Hij begon zijn voetballoopbaan in de jeugd van Tegueste, de stad waar hij ook geboren is. Daarna vertrok hij naar Juventus Laguna om ook daar in de jeugd te spelen.

Dat bleef ook de rest van Spanje niet onopgemerkt en met zijn goede prestaties verdiende hij een overstap naar UD Las Palmas, waar hij vanaf 2019 onder contract staat.

Toen Pedri 16 jaar maakte hij op 18 augustus van het jaar 2019 zijn officiële debuut in het elftal van UD Las Palmas, dat destijds uitkwam in de Segunda División, de tweede divisie van Spanje. Een maand later wist Pedri voor het eerst het net te vinden tegen Sporting Gijon. 

Het vertrek naar FC Barcelona

Na in het seizoen 2019 – 2020 37 keer het hebben mogen uitkomen voor UD Las Palmas, verdiende hij een transfer naar Barcelona dat hem op 2 september 2019 officieel overnam van Las Palmas. Met deze overgang was een bedrag gemoeid van 5 miljoen euro.

Hij tekende een contract voor twee seizoenen en speelde in zijn eerste seizoen vooral in het tweede elftal van de Catalanen. Op 27 september 2020 maakt hij dan uiteindelijk zijn officiële debuut in het eerste elftal van FC Barcelona. In oktober 2021 werden zijn prestaties beloond met een nieuw contract voor maar liefst 5 jaar.

In dit contract is zelfs een afkoopclausule opgenomen van 1 miljard euro. (1.000 miljoen.) Als bekroning op zijn goede prestaties won Pedri op 22 november 2021 de ‘Golden Boy Award’. De prijs voor Europa’s grootste voetbaltalent.

Bij FC Barcelona speelt hij samen met Memphis Depay, Frenkie de Jong, Ansu Fati en Gavi

De interlandcarrière van Pedri

De eerste keer dat Pedri werd geselecteerd voor de nationale ploeg was in maart 2021. Zijn debuut maakte hij op 25 maart van dat jaar als invaller in de wedstrijden tegen Griekenland in de kwalificatie voor het WK.

Zijn eerste basisplaats wist hij enkele dagen later al te bemachtigen in de wedstrijd tegen Georgië. Pedro González López speelde tot de zomer van 2022 12 wedstrijden voor Spanje en wist in deze 12 duels het net nog niet te vinden.

De vriendin van Pedri

Over het liefdesleven van Pedri is weinig bekend. Logisch, hij is namelijk nog jong. Toch hoeft hij zich alles behalve zorgen te maken over het feit of hij een partner vindt. Pedri wordt namelijk regelmatig gespot met verschillende mooie Spaanse dames aan zijn zijde.

Het is daarom ook een kwestie van tijd voordat Pedri zijn levenspartner weet te vinden en ook met haar een prachtig leven samen kan opbouwen. Wil je weten welke vrouwen regelmatig gezien worden met de FC Barcelona-ster? Neem dan een kijkje op zijn Instagram.