Spelersvrouw.nl

Anna Lewandowska, vrouw van Robert Lewandowski

Anna Lewandowska vrouw van Robert Lewandowski

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 30 april 2016

Laatst Geüpdatet: 22 augustus 2022

Robert Lewandowski trouwde in 2013 in Warschau met zijn grote liefde Anna Stachurska. Ze zijn sinds 2007 een stel.

Net als haar Pools-Duitse man is Anna Stachurska zelf ook erg sportief. Ze deed op hoog niveau aan karate en won zelfs de bronzen medaille op het WK in 2009. Nog altijd is ze betrokken bij het Poolse nationale karate team. Daarnaast zet Anna Lewandowska (in Polen wordt de achternaam vrouwelijk aangepast na het huwelijk) zich in voor gezonde voeding, is ze specialist in Nutrilon, personal trainer en ambassadeur van Nike. En oh ja, ze blogt ook over al deze thema’s en is actief Instagram gebruiker. Dat laatste vinden wij gezien haar fraaie voorkomen absoluut niet erg. Op haar eigen website heeft ze een geheel eigen gezondsheidsfilosofie, genaamd ‘healthy plan bij Ann’.

Duitse boulevardmedia gebruiken haar blog ook om haar privéleven nauwlettend in de gaten te houden. Zo werd toen Anna tijdens de Oktoberfest viering met de spelers van FC Bayern enigszins verhullende kleding droeg, in combinatie met minder foto’s op haar blog, direct gesuggereerd dat ze in verwachting zou zijn van hun eerste kind.

Anna Lewandowski vrouw van Robert Lewandowski

In hun geboorteland staan Robert Lewandowski en Anna Stachurska bekend als ‘de Beckhams van Polen’. Die titel is te danken aan hun nogal uitbundige levensstijl. Want niet alleen Anna timmert aan de weg, spits Robert verdient naar verluidt 12 miljoen euro per jaar met het maken van doelpunten voor Bayern München. Af en toe verblijven ze in hun 2,3 miljoen euro kostende villa in Stanclewo, waar slechts 400 mensen wonen. Als het stel wat nodig heeft, bijvoorbeeld brood voor het ontbijt, laat het zonder aarzelen hun bestelling per helikopter langskomen.

Al kunnen we het stel zeker niet lui noemen. Robert Lewandowski gaf al eens te kennen dat het Anna is die er voor zorgt dat hij topfit is. Ze neemt hem geregeld mee joggen, geeft hem krachttraining of ze gaan samen een flink stuk fietsen. Het zorgt ervoor dat Robert op foto’s uit de kleedkamer trots zijn sixpack kan tonen.