Spelersvrouw.nl

Doina Turcanu vriendin Stefan de Vrij

Doina Turcanu vriendin Stefan de Vrij

Doina Turcanu is de vriendin van Stefan de Vrij. Stefan de Vrij was eerder langere tijd gelukkig met Marloes Buitelaar, maar in Italië hield dat geluk niet lang stand. In datzelfde Italië is hij nu echter wel een andere leuke dame tegen het lijf gelopen. Verdediger De Vrij verloor zijn hart tenslotte aan niemand minder dan Doina Turcanu.

Inhoudsopgave

Doina Turcanu vriendin Stefan de Vrij

Doina Turcanu is de vriendin van Stefan de Vrij. Doina achtervolgt haar Stefan overal waar ze kan om hem te steunen in zijn voetbalcarrière, maar houdt er ook haar eigen carrière op na. Volgens Italiaanse bronnen heeft de overstap naar Milaan haar carrière als model goed gedaan.

De 26-jarige Doina Turcanu woonde voordat ze de vriendin was van Stefan de Vrij nog in Rome. Daar leerde ze de voetballer ook kennen, toen hij nog voor Lazio Roma speelde. Doina is afkomstig van een Moldavische familie en die geboren is in Roemenië.

Stefan de Vrij en Marloes Buitelaar

Stefan de Vrij was eerder samen met Marloes Buitelaar. De verdediger vormde sinds 2010 een stelletje met haar, maar na zes jaar bleek de relatie van de twee toch echt over te zijn. “Er is geen ruzie in het spel, maar de koek was gewoon op”, vertelde de vader van De Vrij aan Shownieuws.

Marloes deelde tijdens haar relatie met Stefan de Vrij regelmatig kiekjes op social media. Daaruit werd ook al snel duidelijk dat Marloes en Stefan goed bevriend waren met Ron Vlaar en zijn vriendin Yvonne Neefjes en oud-tennisser Raemon Sluiter en Fatima Moreira de Melo.

Doina Turcanu is te volgen via Instagram en Facebook.