Spelersvrouw.nl

Yvonne Neefjes, de ex-vriendin van Ron Vlaar

Yvonne Neefjes vriendin van Ron Vlaar

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 10 juli 2014

Laatst Geüpdatet: 3 juni 2023

Ron Vlaar lijkt het geluk weer te hebben gevonden. De stoere verdediger uit Obdam is niet alleen bezig aan een opmars in zijn sportieve carrière, maar ook in de liefde lijkt hij weer helemaal happy. Na de geruchtmakende scheiding met Stephanie Bakker is Vlaar nu samen met Yvonne Neefjes. Maar dit is helaas ook al ten einde en gaat hij tegenwoordig met Manon van der Meij. Samen hebben ze ook al een kind.

En dat gunnen we hem ook, want zijn eerste huwelijk met Stephanie kende nou niet echt een lekker verloop. De twee kregen twee kinderen, Shane en Xavi, maar over het einde van de relatie gaan wilde verhalen de ronde.

Zo zou een affaire van Stephanie met collega-international Gregory van der Wiel aanleiding zijn geweest voor de breuk, wordt gezegd.

Ron en Stephanie waren twee jaar getrouwd. Inmiddels gaat Stephanie Vlaar weer door het leven als Stephanie Bakker en doet ze weinig moeite om in in de anonimiteit op te gaan. Haar Facebook-profiel staat namelijk vol met behoorlijk uitdagende plaatjes.

Yvonne Neefjes, ex-vriendin Ron Vlaar

Wat dat betreft heeft Ron in Yvonne Neefjes wel een compleet ander type gevonden. Yvonne komt net als Ron uit het Noord-Hollandse dorpje Obdam, vlakbij Alkmaar. Ze staat voor de klas en rondde in 2012 haar master Pedagogiek af, eerder studeerde ze Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Met haar mooie blonde lokken en natuurlijke vrolijke uitstraling is ze een erg leuke verschijning. Hoelang ze exact samen zijn is niet geheel duidelijk, maar vanaf januari 2013 komt Ron Vlaar voor op haar timeline van Facebook.

Opvallend aan Yvonne is daarnaast dat ze in 2011 al bijna bekend was geworden als deelneemster Secret Story op Net5. Ze kwam ver in de selectierondes voor het programma, maar viel op het laatste moment af. Echt rouwig hoeft ze daar echter niet om te zijn, want er keek vrijwel geen hond naar het programma. Tegenwoordig werkt ze op het ROC in Amsterdam, waar ze naar verluidt in de Jordaan woont.

1 comment