Spelersvrouw.nl

Janna Verhorst vriendin Thomas Ouwejan

Janna Verhorst vriendin Thomas Ouwejan

Janna Verhorst is de vriendin van Thomas Ouwejan. Nog voordat Ouwejan echt naam heeft gemaakt als voetballer, stond Verhorst al aan zijn zijde. Uit foto’s op social media blijkt ook wel dat de twee dolgelukkig met elkaar zijn. Net als Thomas Ouwejan is ook zijn vriendin Janna een sportief type.

Inhoudsopgave

Janna Verhorst vriendin Thomas Ouwejan

Janna Verhorst is de vriendin van Thomas Ouwejan. Janna houdt zich in het dagelijks leven bezig met onder meer hockey, iets wat ze met veel passie doet. Daarnaast zit ze echter ook niet stel. Janna is werkzaam als verkoopster bij Di Fiorentina en studeerde Media, Informatie & Communicatie.

Janna Verhorst is woonachtig in Heiloo en de trotse eigenaresse van een Corgi. Ook verzorgt ze een paard. Buiten dat Janna aan hockey doet, zien we haar op Instagram ook de nodige andere sporten oefenen. Zo lijkt ze bijvoorbeeld ook regelmatig op wintersport te gaan.

Thomas Ouwejan voetballer

Thomas Ouwejan is nog geen heel bekende voetballer. De in Alkmaar geboren Ouwejan begon zijn carrière bij amateurclub De Foresters. Daar werd hij in 2007 opgepikt om in de jeugdopleiding van AZ terecht te komen. Daar groeide hij de afgelopen jaren uit tot een waar talent.

In 2015 speelde hij voor het eerst voor de hoofdmacht van de Alkmaarders en sinds 2017 heeft hij daar zelfs een vaste basisplaats, nadat hij in dat jaar ook kampioen werd met Jong Az van de Tweede Divisie. Het lijkt een kwestie van tijd totdat de middenvelder volledig doorbreekt in de voetbalwereld.

In juli 2021 werd Thomas voor één seizoen verhuurd aan Schalke 04. Na dit seizoen besloot Schalke 04 om hem over te kopen voor 2 miljoen. Inmiddels verdient Thomas zo’n 14 duizend euro per maand bij de Duitse ploeg.

Janna Verhorst is te volgen via Instagram en Facebook.