Spelersvrouw.nl

AnneKee Molenaar en Matthijs de Ligt zijn verloofd

AnneKee Molenaar en Matthijs de Ligt zijn verloofd.v1

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 1 juli 2023

Laatst Geüpdatet: 1 juli 2023

AnneKee Molenaar en voetballer Matthijs de Ligt  zijn verloofd. De centrale verdediger vroeg zijn vriendin ten huwelijk tijdens een vakantie. Op hun Instagram-accounts delen ze de foto met de beschrijving ‘Ze zei ja!! 💍’. Matthijs, treedt in de voetsporen van zijn beste vriend Frenkie de Jong, hij gaat trouwen met Mikky Kiemeney

Inhoudsopgave

Matthijs en AnneKee zijn sinds 2018 samen

AnneKee en Matthijs zijn sinds 2018 al samen. Ze waren voor het eerst in het openbaar te zien tijdens de ‘ Golden Boy’ Award. Journalisten wisten niet wat ze zagen, ze dachten dat ze nog samen was met Annick Diekman.  Dat bleek toch niet zo te zijn. 


AnneKee heeft een bekende vader: oud Ajacied Keje Molenaar is de vader van AnneKee. De prachtige verloofde van Matthijs staat steeds meer in de spotlights.

Ze behoort zelfs al tot de mooiste 500 vrouwen van Nederland volgens FHM. Ook Yolanthe Cabau, Bouchra van Persie, Cindy Peroti, Estavana Polman, Dayenne Huipen en Mikky Kiemeney staan in de lijst.

Ze wonen in Duitsland

Matthijs en AnneKee wonen samen in München. Hij speelt als centrale verdediger bij Bayern München. Vandaar dat Matthijs en zijn vriendin in Duitsland wonen.

Toen hij bij Ajax speelde, woonden ze in Amsterdam. Hier bezitten ze nog steeds een fraai appartement. Op 18 juli 2019 maakte De Ligt de overstap naar Juventus. Hier heeft hij 3 jaar met zijn verloofde 3 gewoond. 

Hebben Matthijs en AnneKee een kind?

Nee, Matthijs en AnneKee hebben nog geen kind.

Wanneer gaan ze trouwen?

We verwachten dat ze in de zomer van 2024 gaan trouwen, dat duurt dus nog even.

Wie is de ex-vriendin van Matthijs?

Annick Diekman, is de ex-vriendin van centrale verdediger Matthijs de Ligt. Ze kregen in 2014 een relatie, in 2018 gingen ze uit elkaar.