Spelersvrouw.nl

Mikky Kiemeney: jeugd, relatie met Frenkie en kledingmerk

Mikky Kiemeney

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 19 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 19 juni 2023

Mikky Kiemeney, behoort tot de bekendste spelersvrouwen van Nederland. Ze heeft al sinds haar tienerjaren een relatie met Frenkie de Jong. Het stel deelde ondanks een jeugdfoto waarin te zien was dat ze in Camp Nou een wedstrijd aan het kijken waren. 

Nu, voetbalt de vriend van Mikky Kiemeney bij het grote FC Barcelona. Omdat hij zo in de belangstelling staat, zijn mensen ook benieuwd naar zijn verloofde. Verloofde? Ja, Frenkie de Jong heeft Mikky Kiemeney ten huwelijk gevraagd.

In dit artikel lees je alles over Mikky Kiemeney, van haar miljoenen vermogen tot haar leeftijd.

Hoe oud is Mikky Kiemeney

Inhoudsopgave

Mikky Kiemeney jeugd

De bloedmooie Mikky is geboren op 17 april 1998 in Hilvarenbeek, een provincie in Tilburg. Ze is de dochter van Barbara Kiemeney (moeder) en Marc Kiemeney (vader). Ze is de oudste thuis. De knappe vriendin van Frenkie de Jong heeft twee jongere broers: Bing en Billy.

Bing studeert momenteel aan de Universiteit van Tilburg. Op zijn Instagram-account is te zien dat hij van een biertje houdt. Billy werkt als sportmarketeer, hij rondde de opleiding ‘business administration’ af aan de Fontys Hogeschool.

Mikky, is erg hecht met haar familie, vandaar dat ze regelmatig naar Nederland vliegt om haar ouders en broers te bezoeken.

In haar tienerjaren was ze een erg rustig meisje. Ze heeft haar huidige vriend leren kennen op het ‘Koning Willem II College’. Ze zaten bieden op de school voor topsport, omdat Frenkie al bij Willen II voetbalde, de knappe Mikky Kiemeney hockeyde bij Den Bosch.

Al vanaf jongs af aan vond ze het heerlijk om te hockeyen. Ze brak op jonge leeftijd definitief door in het eerste van ‘Den Bosch’, met deze club werd Mikky ook landskampioen. 4,5 jaar geleden is ze gestopt met hockey. Ze had veel last van haar rug, haalde weinig plezier uit en het kostte heel veel tijd.

Ze heeft uiteindelijk de definitieve top niet gehaald, omdat ze te weinig plezier in het spel had. Anders had Mikky Kiemeney het zeker gered. Ze was een uitzonderlijk talent.

Vriendin van Frenkie de Jong, Mikky Kiemeney

De leeftijd van Mikky Kiemeney

De bloedmooie Mikky is momenteel 25 jaar oud, ze is één jaar jonger dan haar vriend. Ze woonde tot haar 18e bij haar ouders. Daarna zijn Mikky en Frenkie verhuisd naar Amsterdam. Haar vriend was toen al een vaste waarde in het 1e elftal van de Amsterdamse voetbalclub Ajax.

Toen Mikky Kiemeney 21 jaar oud was, verhuisde ze naar Barcelona.

Frenkie en Mikky verloofd

Haar relatie met Frenkie de Jong

Frenkie en Mikky begonnen met daten toen Mikky pas 16 jaar oud was. Ze kenden elkaar van de school waar ze op zaten. Zowel Frenkie als Mikky zaten op het VWO. Omdat Frenkie 1 jaar ouder is, zat hij een groep hoger. Toen hij Mikky zag bij de schoolfoto’s was de voetballer van FC Barcelona meteen verkocht.

Nadat ze een half jaar geappt hadden, gingen ze voor het eerst afspreken. Dat was bij het huis van Frenkie. Ze wilde niet bij haar afspreken, omdat haar twee broertjes achter zouden komen.

Wat ze deden op de eerste date? Niet bijzonders veel. Volgens Mikky Kiemeney zelf gingen ze een beetje televisie kijken. Toen ze weer naar huis moest, probeerde ze Frenkie een kus te geven. Hij hapte niet meteen toen en draaide zijn hoofd om. 

Inmiddels zijn Frenkie en Mikky al zeker 6 jaar samen, ze zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar.

Frenkie Mikky trouwdag

Wanneer gaan Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong trouwen?

Ruim 1 jaar werd Mikky Kiemeney door haar huidige vriend en jeugdliefde Frenkie de Jong ten huwelijk gevraagd. Op het internet vragen veel mensen zich af wanneer het stel gaat trouwen.

Helaas voor ons, we weten niet wanneer het stel gaat trouwen. Het is de bedoeling dat er geen paparazzi aanwezig is, wellicht dat ze het om deze reden niet bekendmaken. We verwachten dat Lionel Messi en zijn prachtige vrouw Antonela Roccuzzo ook aanwezig zijn.

Is  Mikky Kiemeney zwanger?

Het lijkt erop dat Mikky Kiemeney op dit moment niet zwanger is. Ze heeft een afgetraind lijf en is dagelijks in de sportschool te vinden. Mikky en Frenkie hebben nog wel een kinderwens.

Wellicht dat ze eerst willen trouwen? Mocht Mikky ooit zwanger raken, lees je dat uiteraard op spelersvrouw.nl

Succesvol kledingmerk en influencercarrière

Succesvol kledingmerk en influencercarrière

Op 21-jarige leeftijd zette Mikky samen met haar vader kledingmerk ‘Mikky Ki’ op. Het eigen kledingmerk werd een daverend succes. Het Instagram-account van haar kledinglijn heeft bijna 65.000 volgers. Daarnaast promoot ze haar kledinglijn op haar eigen Instagram-account.

Naar schatting heeft het bedrijf een omzet van minimaal 5 miljoen euro. Mikky, zit er warmpjes bij.

De ouders van Mikky

De ouders van Mikky 

Marc Kiemeney is de vader van Mikky Kiemeney en Barbara Kiemeney de moeder van deze prachtige meid. Ze groeide met haar twee broers op in hun geboortedorp Hilvarenbeek. De vader van Mikky Kiemeney is succesvol zakenman en eigenaar van de bedrijven ‘Capital Advertising | Creative Agency’ en ‘HiepHiepKado’.

Haar vermogen

Mikky en Frenkie hebben ondanks een jonge leeftijd een enorm vermogen. Frenkie en Mikky hebben een geschat vermogen van 50 miljoen euro.

Haar vriendinnen

Haar vriendinnen

De bloedmooie Frenkie de Jong is bevriend met heel wat spelersvrouwen. Ze is namelijk goed bevriend met Rike Nooitgedagt, de vriendin van Virgil van Dijk, Candy-Ree Fleur, de vrouw van Daley Blind, Nadine Bamberger, de vriendin van Steven Berghuis en met AnneKee Molenaar, de nieuwe vriendin van Matthijs de Ligt.

Ze is daarnaast ook bevriend met Anna Lewandowska en Dani ter Stege. De laatstgenoemde is de vriendin van Marc-Andre Ter Stegen, ze komt overigens ook uit Nederland.

Foto’s © Instagram @mikkykiemeney

Is Mikky Kiemeney vreemdgegaan?

Op internet gaan geruchten dat ze vreemd zou zijn gegaan en Frenkie hier niks over zal weten. In een video van Anna Nooshin vertelde ze nog nooit te zijn vreemdgegaan.

Waar komt Mikky Kiemeney vandaan?

De prachtige Mikky is geboren in het Noord-Brabantse Hilvarenbeek. Ze groeide hier op met haar ouders en twee broers. 

Waar hockeyde Mikky Kiemeney?

Mikky Kiemeney hockeyde in de jeugdopleiding van Den Bosch.

Werkte Mikky Kiemeney als model?

De vriendin van Frenkie de Jong werkt als model van haar eigen kledinglijn ‘Mikky Ki’. 

Hoeveel volgers heeft Mikky op Instagram?

Momenteel heeft ze 1,6 miljoen volgers op haar Instagram-account. Haar aantal volgers groeit nog steeds hard.

Hoe heet Mikky Kiemeney op Instagram?

Op Instagram heet ze @mikkykiemeney.

Met welke spelersvrouwen is Mikky Kiemeney bevriend?

De prachtige Mikky is vriendinnen met Estelle Bergkamp, de vriendin van Donny van de Beek, Rossana Kluivert, de nieuwe vrouw van Patrick Kluivert en Henrita Bergkamp, de vrouw van Dennis Bergkamp.
Deze dames adviseren en helpen haar regelmatig. 

Spreekt Mikky Kiemeney Spaans?

Mikky, spreekt inmiddels goed Spaans. Er kwam elke twee weken een Spaanse docent naar hun huis in Barcelona.

Wat is Mickey’s favoriete voetbalstadion van Mikky?

Haar favoriete stadion is en blijft de ‘Johan Cruijff ArenA’. Toen Frenkie nog bij Ajax voetbalde, ging ze elke wedstrijd kijken met haar broertje Billy. 

Wat is Mikky’s favoriete restaurant?

Het favoriete restaurant van Mikky in Nederland is Mr Porter.

Welke voetballers zijn uitgenodigd op de bruiloft van Mikky Kiemeney?

We verwachten in ieder geval dat alle teamgenoten van Frenkie de Jong aanwezig. Of alle spelersvrouwen achter de voetballers van FC Barcelona ook mogen komen, is nog niet helemaal duidelijk, maar we gaan er wel vanuit.