Spelersvrouw.nl

Vitoria Schneider Vargas is de vriendin van Alex Telles

Vitoria Schneider Vargas is de vriendin van Alex Telles

Vitoria Schneider Vargas is de vriendin van Alex Telles. Op 14 september 2022 vroeg Alex Telles haar ten huwelijk. Op dit moment zijn ze in verwachting van hun eerste kindje. Naar alle waarschijnlijkheid wordt het stel voor 2023 voor het eerst vader en moeder.

Alex en Vitoria zijn al geruime tijd samen. Vitoria Schnedier is niet de eerst vrouw van Alex, eerder was hij getrouwd met de prachtige Priscila Minuezzo. Hun trouwde in 2018. Niet lang daarna ging ze scheiden. De reden hiervoor is niet bekend geworden. We hopen voor Vitoria en Alex dat dit huwelijk langer duurt.

Inhoudsopgave

Alles over Vitoria Schneider 

Vitoria Schneider is geboren in Brazilië en draagt de Braziliaanse nationaliteit. Op dit moment woont ze samen met haar verloofde in Sevilla, Spanje. Hier voetbalt Alex bij Sevilla.

Ze lijkt zich volledig op haar zwangerschap te focussen. Hierdoor heeft ze haar werk als model neergelegd. Vitoria Schneider heeft op haar Instagram-account 84.300 volgers.

Regelmatig, werkt ze samen met bedrijven. Dit is één van haar inkomstenbronnen.  Voor 2023 wordt ze voor het eerst moeder. Aan haar foto’s op Instagram te zien, kijkt ze hier enorm naar uit.

De jeugd van Alex Telles

Alex Telles werd geboren als zoon van Jose Telles en Claudete Telles. Jose is zijn vader en Claudete zijn moeder. Zoals velen weten, is hij opgegroeid in Brazilië. De linkervleugelverdediger is geboren in Caxias do Sul op 15 december 1992. Alex, was het tweede kind dat zijn ouders kregen. Hij heeft namelijk ook nog één zus.

Het gezin woonde jarenlang in de geboortestad van de linkervleugelverdediger. Ze hoorden hier bij de middenklasse. Het gezin was erg blij met wat ze hadden. Toch, zijn Jose en Claudete blij dat ze het nu beter hebben.

Al vroeg was hij geobsedeerd door voetballen. Met zijn vrienden voetbalde hij vrijwel altijd op staat. De bliksemsnelle Alex was lastig te stoppen. Hij was veel sneller dan zijn vriendjes en kon ook nog eens goed verdedigen. 

De verloofde van Vitoria Scheinder doorliep de jeugdopleiding van Esporte Clube Juventude. Op 18-jarige leeftijd mocht hij zijn debuut maken in het eerste elftal.

De carrière van Alex Telles

Alex Telles liep de gehele jeugdopleiding van  Esporte Clube Juventude door. Hier maakte hij uiteindelijk op 18-jarige leeftijd zijn debuut. Op 1 januari 2013 werd de Braziliaanse vleugelverdediger verkocht aan het Braziliaanse  Grêmio Porto Alegre. 

 Voor deze club speelde hij 39 wedstrijden, waarin hij 4 keer scoorde en 1 assist gaf. Omdat hij goed speelde, werd hij verkocht aan Galatasaray voor 6,5 miljoen euro. De vriend van Vitoria werd enkele seizoenen verhuurd aan Internationale. Op 12 juli 2016 werd Alex Telles verkocht aan FC Porto voor 7,5 miljoen euro.

Bij deze Portugese club speelde de vleugelverdediger 195 wedstrijden, waarin hij 26 keer scoorde en 57 assist gaf. Erg indrukwekkende statistieken voor een linkervleugelverdediger. 

Op 5 oktober 2020 nam Manchester United Alex Telles over van FC Porto voor 15 miljoen euro.  Bij de Engelse club kwam de verloofde van Vitoria Schneider tot 50 wedstrijden. In deze wedstrijden maakte hij slechts 1 goal en gaf hij 8 assist.

Momenteel speelt Alex voor Sevilla. Enkele spelers waarmee hij samen speelt: IscoIvan Rakitić, Alejandro Gómez, Kasper Dolberg en Erik Lamela.

De interlandcarrière van Alex Telles

Alex Telles maakte op 23 maart 2019 zijn debuut voor het Braziliaanse nationale elftal. Tot nu toe kwam hij 8 keer in actie.

In deze wedstrijden heeft hij geen assist gegeven of doelpunten gemaakt. Alex, speelde in 3 oefeninterlands en 5 WK-kwalificatie wedstrijden. Van deze 8 wedstrijden werd er 7 gewonnen en 1 keer gelijk gespeeld.

In het Braziliaanse elftal speelt hij samen met onder andere: Neymar, Vinícius Júnior, Raphinha, Thiago Silva en Philippe Coutinho.

Alex Telles: vermogen en salaris

De verloofde van Vitoria Schneider verdient nu enkele miljoenen per jaar. Bij Manchester United verdiende hij tussen de 5 miljoen en 7 miljoen euro per jaar. Hij heeft een geschat vermogen van 30 miljoen euro.

Wil je het leven van Alex Telles op de voet volgen? Volg hem dan op Instagram.