Spelersvrouw.nl

Ainê Coutinho is de prachtige vrouw van Philippe Coutinho

Ainê Coutinho is de prachtige vrouw van Philippe Coutinho

Ainê Coutinho is de vrouw van Philippe Coutinho. Ze zijn al getrouwd sinds 2012. Hiervoor was het stel al enkele jaren samen. Samen hebben ze drie kinderen; 2 meiden en een jongen. Omdat hij nu bij Aston Villa speelt, woont het gezinnen in Engeland.  Het lijkt erg goed te gaan met het gezin.

Inhoudsopgave

Alles over Ainê Coutinho

Ainê Coutinho werd geboren op 31 maart 1993, trouwde in Millan in 2012 met voetballer Philippe en heeft momenteel drie kinderen.

Deze prachtige vrouw werkt als model en influencer. Op haar Instagram-account heeft ze méér dan 950.000 volgers. Hier deelt ze van allerlei foto’s van haar kinderen. Ook hoor man vind je terug op Instagram. In het dagelijks leven doet Ainê veel aan sport.

De carrière van Philippe Coutinho

De Braziliaanse vleugelaanvaller begon zijn carrière bij Vasco da Gama. Hier speelde hij vanaf 1999 tot 2008. Het grootste deel van deze tijd speelde hij in verschillende jeugdteams. Als 16-jarige werd hij verkocht aan het Italiaanse Internazionale.

Totdat hij volwassen was, speelde hij in zijn geboorteland. Uiteindelijk verkaste hij naar Inter voor 8 miljoen. Dit vond plaats op 24 juli 2008, op 30 januari 2012 speelde hij de eerste wedstrijd voor de Italiaanse ploeg. 

Nog geen jaar later werd Philippe Coutinho voor een bedrag van 13 miljoen verkocht aan Liverpool. Bij deze club speelde de Braziliaanse vleugelaanvaller zijn succesvolste seizoenen. De man van  Ainê Coutinho kwam 201 keer in actie voor de Engelse club.

Hierin scoorde Philippe Coutinho 54 doelpunten en gaf hij 45 assists. Zijn goede spel bleef FC Barcelona ook niet onopgemerkt. Op 8 januari 2018 kocht de Catalaanse club de Braziliaanse-ster voor 135 miljoen euro. Bij deze club kwam het er niet helemaal uit , waarna Philippe Coutinho verhuurd werd aan FC Bayern München.

Het vertrek naar Aston Villa

Op 7 januari 2022 werd hij verhuurd aan Aston Villa. Uiteindelijk kwam hij op 1 juli 2022 definitief over naar Aston Villa. De Engelse club betaalde zo’n 20 miljoen euro voor de Braziliaanse vleugelaanvaller. 

Bij dit team speelt Philippe Coutinho samen met onder andere: Leon Bailey, Danny Ings en Lucas Digne.

De interlandcarrière van Philippe Coutinho

Hij kwam voor het eerst uit voor de onder 17 van de nationale ploeg, waarna hij op 7 oktober 2010 zijn debuut maakte voor Brazilië. Tot nu toe speelde de man van Ainê Coutinho voor 69 wedstrijden voor zijn geboorteland, waarin hij 21 keer tot scoren kwam.

Bij de nationale ploeg speelt Philippe Coutinho samen met onder andere: Neymar, Vinícius Júnior, Antony, Casemiro en Alisson Becker.

vermogen en salaris

Philippe Coutinho heeft er al heel wat jaren als profvoetballer op zitten. Bij FC Barcelona verdiende hij 20 miljoen euro per jaar. Philippe Coutinho heeft een geschat vermogen van 75 miljoen euro.

Wil je Philippe Coutinho op de voet volgen? Volg hem dan op Instagram.