Spelersvrouw.nl

Sandra Zouma vrouw van Kurt Zouma

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 15 oktober 2019

Laatst Geüpdatet: 15 augustus 2023

Sandra Zouma is de vrouw van Kurt Zouma, een Franse voetballer van West Ham United. Ze hebben samen drie dochtertjes: Sihame, Kais en Sanaa. Kurt houdt zijn familie bewust buiten de spotlights. Op zijn Instagram-account zien we geen foto met zijn gezin.

Inhoudsopgave

Sandra Zouma vrouw Kurt Zouma

Sandra Zouma is geboren en getogen in Frankrijk, net als haar twee jaar jongere man Kurt Zouma. De knappe brunette houdt, net als bijna iedere spelersvrouw in Londen, van shoppen, bij voorkeur in de duurste winkels van de Engelse hoofdstad.

Verder gaat Sandra graag op reis. Zo zien we op haar Instagram-pagina al kiekjes vanuit de woestijn in Abu Dhabi. Samen met man Kurt Zouma racete ze op een quad door de Maliha Woestijn. Verder bestegen ze er samen een kameel.

Kurt Zouma Franse voetballer

De in 1994 geboren Kurt Zouma begon zijn carrière als prof bij Saint-Etienne, waarvoor hij al op zestienjarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht mocht maken. In 2014 pikte Chelsea hem voor zo’n 14 miljoen Britse pond op, en dus verhuisden Kurt en Sandra Zouma naar Engeland.

Het seizoen 2017/2018 spendeerde de verdediger nog op huurbasis bij het kleinere Stoke City, maar inmiddels is Zouma onder coach Frank Lampard een vaste naam op het vlaggenschip van The Blues.

Bij Chelsea speelde hij samen met Thiago Silva, Antonio Rüdiger, Kai Havertz en Timo Werner.

Op 29 maart 2015 maakte hij zijn debuut voor de Franse nationale ploeg. Frankrijk, speelde een oefeninterland tegen Denemarken. De wedstrijd werd met 2-0 gewonnen. Olivier Giroud en Alexandre Lacazette scoorde voor Frankrijk. Kurt, kwam in de 82e minuut in het veld. Morgan Schneiderlin ging van het veld af.

Hij speelt op dit moment bij West Ham United, deze club betaalde 35 miljoen euro voor de centrale verdediger. Op dit moment is hij ploeggenoten met Declan Rice, Thilo Kehrer en Ben Johnson.

Kurt en Sandra Zouma hebben drie dochters

Vrouw Sandra Zouma en dochters Sihame, Kais en Sanaa zullen dan ook apetrots zijn op hun man en papa, als de vader van Kurt, die regelmatig vanuit zijn huis in Lyon belt naar zoonlief.

“Hij zegt dan: ‘Je deed dit en dit niet goed in die situatie’. Maar dat vind ik geen probleem. Ik vind het juist leuk. Hij heeft me altijd waardevolle adviezen gegeven, al sinds ik een kind was.” Mooi!