Spelersvrouw.nl

Anissa Zadi vriendin van Dai Dai Ntab

Anissa Zadi is de vriendin van Dai Dai Ntab, een Nederlandse langebaanschaatser die uitkomt voor Team Plantina. Ntab heeft een Senegalese vader en een Nederlandse moeder. Zelf is hij geboren en getogen in Amsterdam.

Inhoudsopgave

Anissa Zadi vriendin Dai Dai Ntab

Anissa Zadi is een knappe dame die, getuige de foto’s op haar Instagram-pagina, erg kan genieten van de zon en van een goed glas wijn met haar vriendinnen. Verder houdt de vriendin van Dai Dai Ntab van reizen; onder andere het verre Mexico en Havana (Cuba) heeft ze al eens op een bezoekje getrakteerd.

Dai Dai Ntab kende een zware jeugd

Doordat zijn ouders scheidden toen hij nog jong was, groeide Dai Dai Ntab vooral op bij zijn Nederlandse moeder. In het Helden Magazine blikte hij desondanks erg dankbaar terug op zijn tijd als kind: “Ik heb alles kunnen doen wat ik wilde: sporten, op vakantie gaan met vrienden.”

Na acht jaar in Amsterdam gewoond te hebben trok het gezin naar de omgeving van Den Bosch. “En toen kreeg ik de kans om profschaatser te worden en ging ik in Heerenveen wonen. Mijn moeder is sinds kort naar Frankrijk verhuisd en mijn broertje woont op zichzelf in Amsterdam. Mijn vader woont officieel ook in Amsterdam, maar die is momenteel in Senegal om een huis te bouwen.”

Dai Dai Ntab heeft weinig contact meer met zijn vader

Met zijn vader heeft Dai Dai Ntab dan ook niet veel contact meer. “Toen ik twaalf was, zijn mijn broertje en ik naar Amsterdam gegaan om hem op te zoeken. We hadden elkaar daarvoor vier jaar niet gezien. Mensen vragen mij of ik het raar vind, maar ik weet niet beter. De ouderlijke taken heb ik echt van mijn moeder meegekregen. Nu spreek ik mijn vader nog steeds niet veel hoor.”

Ntab vindt het wel jammer dat zijn familie niet dichtbij woont. “Maar gelukkig zie ik mijn broertje heel veel. We bellen bijna dagelijks. Als je moeder weg is en je vader spreek je niet zo veel is het heel fijn om je broertje dicht bij je te hebben. En verder heb ik nog oom en tantes hier wonen. Daar heb ik geregeld contact mee.”

Bovendien heeft de langebaanschaatser natuurlijk altijd nog zijn beeldschone vriendin Anissa Zadi aan zijn zijde!

Dit bericht bekijken op Instagram

📍Havana, Cuba #girlsgoneloavies

Een bericht dat is gedeeld door @ anissazadi op

Dit bericht bekijken op Instagram

Missing Paris

Een bericht dat is gedeeld door @ anissazadi op

Dit bericht bekijken op Instagram

Cruising around Antwerp with my love 💖

Een bericht dat is gedeeld door @ anissazadi op